Sorun giderilmeden satarsa alan kişi başını ağrıtır. Sat kurtul diye bir şey yok alana yazık bu seferde.Çok geçmiş olsun yeni markalarda böyle şeyler çıkabiliyor. İyice sıfırla sarı sitede sat. Satılmazsa telefoculara satmaya çalış.
Başka deneyimli markaların telefonlarına bak.
Detaylar
Kim cevapladı?Benim için düz model ile Pro model arası fark yok. Kullanımıma bakınca anladım. Diğer dediğinizde haklısınız sanırım. Popüler ise bir bilindiği var ki popüler.
Şimdi şöyle Apple düz ve Pro serilerinde kasanın küçük olmasından dolayı batarya değerleri biraz küçük, yeni alındığında 8-9 ay ekran süresi güzel gidiyor daha sonra bir anda 4-5 saatlere kadar düşüyor, Plus serisi ekran süresinde biraz daha başarılı yani düz modelini almaktansa Plus serisi daha mantıklı.
- Makaleler
- 6
Sorun giderilmeden satarsa alan kişi başını ağrıtır. Sat kurtul diye bir şey yok alana yazık bu sefer de.
"Yazılım sorunlu" diye de satabilir. Temiz sorunsuz diye satarsa doğru olmaz zaten.
Yazılım sorunlu diye kimse almaz"Yazılım sorunlu" diye de satabilir. Temiz sorunsuz diye satarsa doğru olmaz zaten.
- Makaleler
- 6
ROM vs atılır. Parçaları bozuk değil en azından.
Ben üstüne basa basa söyledim bu foruma katıldığımdan beri, "Nothing markasından uzak durun!" diye... Dinlemeyenler sırayla şikayetlerini dile getirmeye başladı bile.
- Makaleler
- 6
Ben üstüne basa basa söyledim bu foruma katıldığımdan beri, "Nothing markasından uzak durun!" diye... Dinlemeyenler sırayla şikayetlerini dile getirmeye başladı bile.
Sağlam sorunsuz olsa bile alıcısı inanılmaz az olacaktı. İnsanlar saf Android var diye markaya ilgi göstermeye başladı. Nothing 1 de fiyatına göre inanılmaz F/P olunca alınmaya başlandı. Ama şu anki ürünleri alınmaz.
mete01
Üstün
Hocam otomatik güncelleme açık ve 02.00 ayarlı. Hiç bilmiyorum gelip gelmediğini.Hocam birden fazla defa sıfırladığın halde hala sorun devam ediyorsa burada sorun senden kaynaklı değildir.
Peki bu sorun başlamadan hemen önce Nothing OS'a güncelleme gelmiş miydi?
Bir firmware yükleyip deneyin. Çok garip bir şeymiş.Arkadaşlar merhaba. Nothing Phone 1 kullanıyorum. Gerçekten çok memnundum son 2-3 haftaya kadar. Son haftalarda telefon sürekli takılıyor. 120Hz kullanmama rağmen cihaz akıcı değil. Sürekli çöküyor.
System.log cevap vermiyor diyor. Zorla yeniden başlatınca anca düzeliyor. Bluetooth bağlantısı sürekli kopuyor. Kamera uygulamasında bir fotoğraf çekeceğim tıkladıktan sonra bayağı bekliyor.
Şu son Google telefon uygulaması güncellemesinden sonra o da çok takılmaya başladı. Telefonla konuşurken kendi kendine çağrı sonlanıyor. Telefonda maksimum Mobile Legends oynarım o da günde 1 maç bazen onu da yapmam.
Genelde bir şeyler okurum. PDF veya forumlarda. Yani virüs girme şansı da yok. Telefonda zorlanma da yok. Telefonu 2 kere sıfırladım. Hala böyle. Şarj da önceki gibi gitmemeye başladı. Bunları nasıl çözerim?
Kafamda şu an satıp Apple'ye dönme perileri oluşmaya da başladı. Tamam onda batarya az gidiyordu, eski model olmasına rağmen çok ısınınca takılıyordu. Harici sorun yoktu. Ne yapayım. Bir akıl verin.