Nothing Phone 2A/2A Plus alınır mı?

Bütçe
20.000
Yer
Turkiye
Selamlar, iyi Sosyaller dilerim.

Hali hazırda kullandığım Huawei Y9 Prime 2019 telefonumu bu yaz değiştirmeyi planlıyorum. Çevremdekiler iPhone sevdalısı olmasından sebep sadece iPhone modellerini öneriyorlar, bu sebepten burada sizin görüşlerinizi almak istedim. Nothing telefonları benim uzun süredir dikkatimi çekiyor ve alıcı gözüyle baktığımda epey hoşuma giden modeller olduğunu söylemeliyim.

Şu an ülkemizde 3a ve 3a Pro modelleri henüz satışa sunulmuş değil. Belli bir tarihte yok gibi görünüyor fakat yakında gelecek olduğu söyleniyor. Sizce Nothing 2a veya 2a Plus alınır mı? 3a modeli beklenmeli mi? Ya da Nothing değil de diğer markaların telefonlarına mı yönelmeliyim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçem için bir fiyat söylemem gerekirse 20k civarı diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nothing güzeldir ama yazılımı boş Android 8 gibi eksikleri var altanetifler S24 FE Honor 400.

Eski model yerine Samsung bence. Xiaomi yazıllımı kötü. Bu fiyatlara hangi iPhone önerdi?

Nothing güzeldir ama yazılımı boş Android 8 gibi eksikleri var altanetifler S24 FE Honor 400.

Eksiklikleri yok. Kullanıyor musunuz bilmiyorum ama cihaz tam kullanılacak bir cihaz. Aşırı stabil cihaz, oyunlarda iyi değil ama kötü değil, ekranı çok güzel.

İşlemci ve yazılım çok iyi olmasa da genel olarak kötü cihazlar değiller bence A56, S24 FE almak daha sağlıklı olabilir. Eğer hızlı şarja önem veriyorsan A56 iyidir. Eğer performans ve video önemli ise S24 FE.

Ben öneriyorum. Gerçekten güzel cihaz. Bende nothing Phone 1 var. 2A bence bundan da iyi.

Yani tipi ve özellikleri çok hoşunuza gittiyse belki. Ben kesinlikle almam. Fiyat bandında en son yüzüne bakacağım cihaz. S24 FE'ye bütçe çıkabiliyorsa S24 FE alın.

S24FE’ye çıkabilir misiniz? Takmayın o fanboylara.

Nothing Phone 2a olabilir ama custom rom atmayı falan biliyorsanız. Bunlarla falanda uğraşmak da istemiyorsanız A56 ama tavsiyem bütçe arttırıp S24FE almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…