Daha iyi duruyor bence.Nolursun birisi şu ortada hizalanmış kameraların çirkin olduğunu söylesin artık.
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Aynı fiyata S23 FE alınıyor. S23 FE işlemci olarak daha iyi, Samsung ekranları yine bence bundan daha iyi. Sensörler yakın ya da aynı olabilir yine de Samsung'un kamera yazılımı daha iyi. Pro-mode ya da RAW kullanmayan birisi için söylüyorum bunu. Nothing 3 sene güncelleme garantisi sunuyorken Samsung 4 sunmuş. Tabii çıkış ayları da önemli.
- Makaleler
- 1
İdare eder ama o çirkin arka kapak ve kamera tasarımı hiç hoşuma gitmiyor.
S23 FE, X6 Pro veya Honor 90 ile devam bu bütçede.
Ragga batu
Başarılı
Samsung S23'lerde ve Google pixellerde olan Ultra HDR çekim özelliği de var mış. Türkiye'de pixele alternatif olarak alınabilir bir cihaz bence.
Carl Pei'nin vizyonunu seviyorum.
Minimalistik bir ideolojileri var şirket olarak. Bunu da tasarımlarına yansıtmaya çalışıyorlar. Phone (1) kullanıyorum ve öncesinde de X30 5G'den geçiş yaptım. Memnunum. İleride Phone (3) çıktığı zaman Nothing ile devam etmeyi düşünüyorum. Umarım bu vizyon ve ideolojilerini korurlar.
Minimalistik bir ideolojileri var şirket olarak. Bunu da tasarımlarına yansıtmaya çalışıyorlar. Phone (1) kullanıyorum ve öncesinde de X30 5G'den geçiş yaptım. Memnunum. İleride Phone (3) çıktığı zaman Nothing ile devam etmeyi düşünüyorum. Umarım bu vizyon ve ideolojilerini korurlar.
Beyazıt
Üstün
Nedense Nothing firmasına bir türlü ısınamadım. Nothing Phone 1 modeli ile güzel bir giriş yaptılar ama bence tasarımı dışında pek bir esprisi yok.
Biraz tuzlu bir fiyat açıkçası.
1/1.56" sensor gayet iyi ama SoC nedeniyle 4K 60 FPS cekim yapamıyor. Selfie kamerada da 1080p 60 FPS maalesef. Geniş açıda muhtemelen JN1 var, fena değil.
Kamera bazında fiyatında daha iyi alternatifler var.
Dimensity 7200 Pro da pek 20 bin edecek bir SoC değil. Zira daha güçlü Exynos 2100, SD 888, 7+ Gen 2 ve Dimensity 8300 gibi yongalar daha ucuza bulunuyor. Bu konuda da pek rekabetçi değil.
Ekran ve batarya ise fiyatı için normal düzeyde. Nothing paneli kimden alıyor emin değilim ama BOE'dir muhtemelen.
1/1.56" sensor gayet iyi ama SoC nedeniyle 4K 60 FPS cekim yapamıyor. Selfie kamerada da 1080p 60 FPS maalesef. Geniş açıda muhtemelen JN1 var, fena değil.
Kamera bazında fiyatında daha iyi alternatifler var.
Dimensity 7200 Pro da pek 20 bin edecek bir SoC değil. Zira daha güçlü Exynos 2100, SD 888, 7+ Gen 2 ve Dimensity 8300 gibi yongalar daha ucuza bulunuyor. Bu konuda da pek rekabetçi değil.
Ekran ve batarya ise fiyatı için normal düzeyde. Nothing paneli kimden alıyor emin değilim ama BOE'dir muhtemelen.
- Makaleler
- 7
4K 60 FPS olmaması üzücü, elbette bunun yongadan kaynaklı olması da başka bir durum. Arayüzde sade olmasından dolayı performans açısından problem yaşanacağını düsünmüyorum. Ben olsam S22, S23 FE, Poco X6 Pro'ya bakardım. Ha telefon kötü degil bu arada.