Çıktığından itibaren en düşük fiyatı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
8s Gen 4 ile bu cihazın throttling yaşadığı dile getiriliyor kullanıcılar tarafından. Keşke 8 Elite Gen 5 ile gelseymiş. Bu bütçelerde bir cihaz alacak olsaydım dün satışa çıkan Poco X8 Pro Max modelini tercih ederdim büyük ihtimalle.
- Makaleler
- 6
8s gen 4 ile bu cihazın throttling yaşadığı dile getiriliyor kullanıcılar tarafından. Keşke 8 Elite gen 5 ile gelseymiş. Bu bütçelerde bir cihaz alacak olsaydım dün satışa çıkan POCO X8 Pro Max modelini tercih ederdim büyük ihtimalle.
Böyle pazar payına sahip markaya 8 Elite Gen 5'i kimse vermez.
X8 Pro Max donanım cihazı, bu kamera, premium hissiyat ve diğer özellikleri için var.
Nothing de benzer donanım ve batarya büyüklüğünü sunsa Poco yerine tercih ederdim. CMF 1 aldırmak istiyorum aileden birine ama NFC aktif kullanıyor herkes. Ben ne kadar Nothing kullanmak istesemde şirket bir türlü benim isteklerime uygun bir cihaz üretmiyor ne yazık ki.Böyle pazar payına sahip markaya 8 Elite Gen 5'i kimse vermez.
X8 Pro Max donanım cihazı, bu kamera, premium hissiyat ve diğer özellikleri için var.
- Makaleler
- 6
nothing de benzer donanım ve batarya büyüklüğünü sunsa POCO yerine tercih ederdim. CMF 1 aldırmak istiyorum aileden birine ama NFC aktif kullanıyor herkes. Ben ne kadar nothing kullanmak istesem de şirket bir türlü benim isteklerime uygun bir cihaz üretmiyor ne yazık ki.
Phone 3A ucuz şu an. Sorun değilse bakın derim.
Aynı fiyat bandındaki Poco F8 Pro veya Xiaomi 15T Pro daha mantıklı değil mi?Bu bütçelerde bir cihaz alacak olsaydım dün satışa çıkan Poco X8 Pro Max modelini tercih ederdim büyük ihtimalle.
- Makaleler
- 6
Aynı fiyat bandındaki POCO F8 Pro veya Xiaomi 15t Pro daha mantıklı değil mi?
F8 Pro'dan daha iyi donanımı. Ayrıca 15t Pro için daha fazla para ödemek gerekiyor. Kamera önemliyse 15t Pro alınır. Yoksa değmez.