Makaleler
23
Liste bu sekilde. Ne dusunuyorsunuz? GSMarena'dan, sadece Türkiye'de satilan telefonlardan derledim.

10. Samsung Galaxy S25.
9. iPhone 15.
8. Nothing Phone (3a) Pro.
7. Nothing Phone (3a)
6. Samsung Galaxy A37.
5. Nothing Phone (4a)
4. Samsung Galaxy S25 Ultra.
3. Samsung Galaxy A57.
2. iPhone 17.
1. iPhone 17 Pro.

İstatistikler ne durumda peki?

Yani S25U, IP17 Pro zaten üstün olsunlar. 2 tane üst seviye cihaz. Diğer NP cihazlarının performansa şaşırmamak lazım. Aynı güce sahip değiller. Honor gibi saçma sapan bir optimizasyon yapılmazsa SD 7s4 kullanıp da kötü saatler almak pek mümkün değil.

Liste bu sekilde. Ne dusunuyorsunuz? Gsmarena'dan, sadece Türkiye'de satilan telefonlardan derledim.

10. Samsung Galaxy S25.
9. iPhone 15.
8. nothing Phone (3a) Pro.
7. nothing Phone (3a)
6. Samsung Galaxy A37.
5. nothing Phone (4a)
4. Samsung Galaxy S25 Ultra.
3. Samsung Galaxy A57.
2. iPhone 17.
1. iPhone 17 Pro.

Benim için batarya önemli olduğundan, Nothing'den uzak duracağım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İstatistikler ne durumda peki?

Yani S25U, IP17 Pro zaten üstün olsunlar. 2 tane üst seviye cihaz. Diğer NP cihazlarının performansa şaşırmamak lazım. Aynı güce sahip değiller. Honor gibi saçma sapan bir emülasyon yapılmazsa SD 7s4 kullanıp da kötü saatler almak pek mümkün değil.
Active use score Phone (3) icin 12:56h. S25 icin 13:09h. Honor cihazlardan 400'den daha fazla SoT'a sahipken 400 Pro varyantindan daha dusuk bu rakam. 600 serisi batarya olarak tum Nothing cihazlardan iyi anladigim kadariyla.

Benim için batarya önemli olduğundan, Nothing'den uzak duracağım gibi.
Bence senin icin uygun iki telefon var. Biri A57. Oburu de 4a olabilir. Fakat 4a oyun oynarken dehset performans dususu ve batarya omrunde cok dusuk rakamlara sahip. Bence A57 bayagi iyi bir telefon.

OnePlus 15 ve Find X9 Pro'nun da listede olması gerekmiyor muydu?
Reno 16 Pro ve X70 de girer muhtemelen.
Onlar Nothing'i paramparca edecek cihazlar. Bu konudaki telefonlar Phone (3)'e benzer ama daha dusuk mAh kapasitesiyle daha yuksek SoT veren telefonlar. Ornek; S25, iPhone 15, iPhone 17 vs.

Bence senin icin uygun iki telefon var. Biri a57. oburu de 4A olabilir. Fakat 4A oyun oynarken dehset performans dususu ve batarya omrunde cok dusuk rakamlara sahip. Bence A57 bayagi iyi bir telefon.

Samsung'u kendimce boykot ediyorum ama diğer firmalar Samsung almam için uğraşıyor şaka gibi 🥀

Ultra ve Pro normal zaten. Hadi S25, veya düz 15/17 gibi cihazlara da optimizasyonu iyi desek neyse. Ama diğerleri rezillik bence. Nothing tarafında tek alınabilecek cihazın CMF Phone 1 olduğunu düşünüyorum. Belki (3a) da olabilir ama A37/56 gibi rakipleri varken biraz gereksiz kaçıyor.

Ultra ve Pro normal zaten. Hadi S25, veya düz 15/17 gibi cihazlara da optimizasyonu iyi desek neyse. Ama diğerleri rezillik bence. Nothing tarafında tek alınabilecek cihazın CMF Phone 1 olduğunu düşünüyorum. Belki (3a) da olabilir ama A37/56 gibi rakipleri varken biraz gereksiz kaçıyor.
3a bence 22 bin civarlarinda kesin alinabilecek bir cihaz. A56'dan kamera olarak zayif olsa da UI ve batarya konusunda daha iyi.

Samsung'u kendimce boykot ediyorum ama diğer firmalar Samsung almam için uğraşıyor şaka gibi 🥀
Bu bütçe bandında NP 3a Pro bakılabilir bence. 4a'da olan sorunlar yok. SoT açısından da daha iyi.

A57 ve A37'ye Exynos işlemci yüzünden sıcak bakamıyorum.