Yıllardır cep telefonu sektörünü takip ediyorum. Hayatımda daha bu kadar berbat bir lansman yılına şahit olmadım.

Türkiye piyasası için 25 - 40K₺ bandı ölü bölge olmuş resmen. Bu fiyat aralığında adamakıllı cihaz yok şaka gibi...

Samsung'a bakıyorsun, paso Exynos'lu modeller, sadece hücresel modemi bile uzak durmak için yeterli bence.

Honor - Nothing kısmına hiç girmeyeceğim zaten. Birkaç politika dışında yaklaşık aynı deplasmanda markalar bunlar, neredeyse her cihazlarında bir sorun var.

Eeee baktığımız zaman geriye de sadece POCO'nun cihazları kalıyor. Bunların tercih edilebiliritesinden şahsen emin değilim.
Bu butceyi es gecmek lazim. S25 FE, Phone 3 falan cok dusuk SoT veriyor. Poco o konuda cok iyi ama onun kamera kalitesi de A36/A37 civaridir zorlasak. Uzucu. Benim tercihim bu butceyi 2x arttirip Vivo X300 veya Mi 17 almak olur. Kompakt cihazlara ayri bir sempatim var.

Bu butceyi es gecmek lazim. S25 FE, Phone 3 falan cok dusuk SoT veriyor. POCO o konuda cok iyi ama onun kamera kalitesi de A36/A37 civaridir zorlasak. Uzucu. Benim tercihim bu butceyi 2X arttirip Vivo X300 veya Mi 17 almak olur. Kompakt cihazlara ayri bir sempatim var.

Öyle görünüyor. Zaten S25 FE'deki batarya kapasitesi ayrı dert, o yonga seti apayrı dert...

Bu bantta bi' POCO önerilebilir ölçekte kalıyor o halde, o da kamerayla işi olmayan kullanıcılar için.

Aslında söylesem saçma gelecek ama yine de söyleyeyim, GM'in Fenix 2 Pro modeli de biraz daha fiyatı düştüğünde tercih edilebilir. Ön kamera sensörü JN1, yani Vivo X300 ile aynı. Arka kamerada da OV50E var, bu da Xiaomi 17T ile aynı sensör. Yani yonga vesaire derken tam dengeli cihaz ama markaya karşı bi' ön yargı var maalesef. Onu da önümüzdeki günlerde yazmayı planladığım inceleme yazısıyla bir nebze aşmayı planlıyorum.

Bunun dışında da dediğim gibi, bu bandın ideal seçeneği POCO'nun cihazları oluyor...

Öyle görünüyor. Zaten S25 FE'deki batarya kapasitesi ayrı dert, o yonga seti apayrı dert...

Bu bantta bi' POCO önerilebilir ölçekte kalıyor o halde, o da kamerayla işi olmayan kullanıcılar için.

Aslında söylesem saçma gelecek ama yine de söyleyeyim, GM'in Fenix 2 Pro modeli de biraz daha fiyatı düştüğünde tercih edilebilir. Ön kamera sensörü JN1, yani Vivo X300 ile aynı. Arka kamerada da OV50E var, bu da Xiaomi 17T ile aynı sensör. Yani yonga vesaire derken tam dengeli cihaz ama markaya karşı bi' ön yargı var maalesef. Onu da önümüzdeki günlerde yazmayı planladığım inceleme yazısıyla bir nebze aşmayı planlıyorum.

Bunun dışında da dediğim gibi, bu bandın ideal seçeneği POCO'nun cihazları oluyor...
GM hakkinda da global olarak duzgun inceleme bulunmuyor ne yazik ki. Buyuk pazarlara acilamayan bir markanin cihazini tercih etmezdim.

GM hakkinda da global olarak duzgun inceleme bulunmuyor ne yazik ki. Buyuk pazarlara acilamayan bir markanin cihazini tercih etmezdim.

Evet öyle. Cihazlarının temeli, Nothing'in de tercih ettiği Coosea Group adlı ODM'ye dayanıyor. Bunun dışında ben halen bu markanın umut vaadettiğini düşünüyorum, geçen de Foxconn ile anlaşma yaptılar, umarım bu anlaşmanın pozitif etkilerini görürüz.