Makaleler
6
Güzel fiyat.

Screenshot_20260203_112552_Akake.webp

Screenshot_20260203_112527_Akake.webp

3a Pro, telephoto lens'i ile çok cezbeden bir telefon.

Ancak sadece 3 büyük Android güncellemesi alacağını öğrendiğimde almaktan vazgeçmiştim.

Sonrasında NP 3'e yöneldim. Bence 3a Pro da en az 4-5 büyük Android güncellemesini hak ediyor. Nothing, bu konuda pek adil olmamış.

3A Pro, telephoto Lens'i ile çok cezbeden bir telefon.

Ancak sadece 3 büyük Android güncellemesi alacağını öğrendiğimde almaktan vazgeçmiştim.

Sonrasında np 3'e yöneldim. Bence 3A Pro da en az 4-5 büyük Android güncellemesini hak ediyor. Nothing, bu konuda pek adil olmamış.

Yani aynı çipi kullanıyorlar sadece kamerada fark var o kadar.
3 sene Android güncellemeside yeterli şahsen.

Yani aynı çipi kullanıyorlar sadece kamerada fark var o kadar.
3 sene Android güncellemeside yeterli şahsen.
Hatta karşılaştırma videolarında, 3a Pro telephoto kamerasının, 3'ten iyi sonuç verdiği kareler de ortaya çıkıyor.

3 sene yeterli ancak göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 3 sene. Cihazın donanımı 5 yıllık yazılımı da kaldırabilecek güçte. Nothing, bu "orta segment" cihazın fazla parlamasını istememiş bence.

Hatta karşılaştırma videolarında, 3A Pro telephoto kamerasının, 3'ten iyi sonuç verdiği kareler de ortaya çıkıyor.

3 sene yeterli ancak göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor 3 sene. Cihazın donanımı 5 yıllık yazılımı da kaldırabilecek güçte. Nothing, bu "orta segment" cihazın fazla parlamasını istememiş bence.

1 sene Android güncellemesi alan cihazı +7 seneden fazla kullanmışlığım var.
3 sene yeterli ancak daha fazla olsa daha iyi olurdu dediğiniz gibi. Yine de çok göze çarpan sorun değil şahsen.