Phone 1 kullanicisi olarak nothing cihazlari oneririm. Kamera sensoru S25 FE ile ayni boyutlarda. 17E'den daha buyuk sensor kullaniyor. İslemci de verimlilik odakli bir islemci. Pil tuketiminden yana rahat edersin. Kullanim kriterlerine uygun. Bu dediklerim 3A icin gecerli. Hangi cihazdan gececeksin bu arada?

Nothing Phone 1 ve 3A'da (belki diğerlerinde de olabilir), ekrandaki renklerin yeşil tonlara çekilmesi sorunu yaşanıyor, bir de Nothing'in garanti süreci pek iyi işlemiyor galiba.
Su ana kadarki Nothing deneyimi ve deneyimimiz harika oldu servis olarak. Ayipli urunu ust modelle degistirme guzelligini yapiyor zaten Evofone, ayni durum Nothing TR Evofone icin de geçerli.

Son düzenleme:
Amazon üzerinden alacağım. Taksit olması sebebi ile yakınım biraz da.

• İyi ekran
• İyi batarya
• İyi kamera

Kriterlerim bunlar. Telefondan oyun oynamıyorum. Clash Royale oynuyorum sadece, ki onu S3 Mini bile açar.

Kamerası ve işlemcisi düşündürüyor açıkçası.
Alınır. Gayet iyi bir telefon.

Phone 1 kullanicisi olarak nothing cihazlari oneririm. Kamera sensoru S25 FE ile ayni boyutlarda. 17E'den daha buyuk sensor kullaniyor. İslemci de verimlilik odakli bir islemci. Pil tuketiminden yana rahat edersin. Kullanim kriterlerine uygun. Bu dediklerim 3A icin gecerli. Hangi cihazdan gececeksin bu arada?

Mi 11t vardı fakat anakart arızası var şu an. Aktif kullandığım bir telefon yok. Biraz da aciliyetim var.