Makaleler
6
Screenshot_20260309_173912.webp

Konudan bağımsız olarak bunu alacağınıza Xiaomi 14t almanızı öneririm, genel olarak daha iyi bir telefon.

Daha ucuza bloat arayüzlü cihaz almazdım.

İşlemcisi biraz daha iyi olan, kamerası daha iyi olan, ekranı daha iyi olan tek Xiaomi 14t var, biraz araştırmam sonucu piyasada hala Xiaomi 14t yi ezebilecek 30 bin lira altında bir telefon bulamadım, bu yüzden daha yeni yeni çıkmış bir markaya yönelmek yerine Xiaomi'nin ana telefonlarından almak daha mantıklı ve güvenilir olacaktır. 14T Pro ve 14t aynı paneli kullanıyor, kalite farkını oradan düşün.

İşlemcisi biraz daha iyi olan, kamerası daha iyi olan, ekranı daha iyi olan tek Xiaomi 14t var, biraz araştırmam sonucu piyasada hala Xiaomi 14t yi ezebilecek 30 bin lira altında bir telefon bulamadım, bu yüzden daha yeni yeni çıkmış bir markaya yönelmek yerine Xiaomi'nin ana telefonlarından almak daha mantıklı ve güvenilir olacaktır. 14t Pro ve 14t aynı paneli kullanıyor, kalite farkını oradan düşün.

Sen Xiaomi alabilirsin, her şey donanım değil yazılımı çöp Xiaomi'nin. Muhtemelen 3 seneye bloatdan dolayı sorunlar çıkacak ancak nothing de 6 yıl geçse de sorun çıkmaz. Onun gibi saf Android cihaz deneyimlediğim için biliyorum.