Sen Xiaomi alabilirsin, her şey donanım değil yazılımı çöp Xiaomi'nin. Muhtemelen 3 seneye bloatdan dolayı sorunlar çıkacak ancak nothing de 6 yıl geçse de sorun çıkmaz. Onun gibi saf Android cihaz deneyimlediğim için biliyorum.

Şu yazılım olayını bir bitiremediniz, koskoca Xiaomi'nin ana serisinden bahsediyoruz neyse zaten akli dengesi yerinde olan Xiaomi'nin ezeceğini iyi bilir, 5 senede kullansan kronik sorunlu bir model gelmediyse size telefon, sorun olmaz.

Xiaomi'nin alt sınıfındaki aptal telefonları evet kasıyor ileride çünkü alt sınıf telefon bunlar.

Şu yazılım olayını bir bitiremediniz, koskoca Xiaomi'nin ana serisinden bahsediyoruz neyse zaten akli dengesi yerinde olan Xiaomi'nin ezeceğini iyi bilir, 5 senede kullansan kronik sorunlu bir model gelmediyse size telefon, sorun olmaz.

Xiaomi'nin ana serisinin budget versiyonu. Evet donanım iyi ancak yazılım hâla iyi değil.
Senin tercihinin dostum, ben bloat arayüzlü cihaz istemediğim için seçmezdim.

Xiaomi'nin alt sınıfındaki aptal telefonları evet kasıyor ileride çünkü alt sınıf telefon bunlar.

Redmi ve ucuz pocolardan bahsetmiyorum zaten.

Redmi ve ucuz pocolardan bahsetmiyorum zaten.

Bu dediğin yazılım bloat sorunları bu kadar güçlü telefonlarda olmuyor, ayrıca şu an piyasada QHD kullanıp efsane bir ekrana sahip olan tek Xiaomi var en iyisi, o yüzden laf atmak doğru olmaz, ayrıca yurt dışı modelli gibi sorunsuz bir model gelirse ve telefonda kronik sorun yoksa şu anki HyperOS ile birlikte kasacağını hiç zannetmiyorum.

Bu dediğin yazılım bloat sorunları bu kadar güçlü telefonlarda olmuyor, ayrıca şu an piyasada QHD kullanıp efsane bir ekrana sahip olan tek Xiaomi var en iyisi, o yüzden laf atmak doğru olmaz, ayrıca yurt dışı modelli gibi sorunsuz bir model gelirse ve telefonda kronik sorun yoksa şu anki HyperOS ile birlikte kasacağını hiç zannetmiyorum.

O bloat sorunları ileride 3 5 seneye güçlü cihazlarda da olur. Tek çözüm ROM atmak.
Ekran olarak Samsung daha başarılı şu an. Sadece kendi telefonlarında daha az parlaklık kullanıyorlar 🤡 o kadar.

İşlemcisi biraz daha iyi olan, kamerası daha iyi olan, ekranı daha iyi olan tek Xiaomi 14t var, biraz araştırmam sonucu piyasada hala Xiaomi 14t yi ezebilecek 30 bin lira altında bir telefon bulamadım, bu yüzden daha yeni yeni çıkmış bir markaya yönelmek yerine Xiaomi'nin ana telefonlarından almak daha mantıklı ve güvenilir olacaktır. 14T Pro ve 14t aynı paneli kullanıyor, kalite farkını oradan düşün.
Xiaomi önce gitsin yazılımlarını düzeltsin sonra gelsin donanım koysun, isterse en tepe modeli bedavaya verilsin gene almam. Bu kadar rezalet yazılımlara sahip marka ömrübillah görmedim.