Nothing Phone 3A Pro 33.249 TL'den satışa çıktı

Şu paraya bu telefonu almazdım. Üstüne tasarımı beğenen niş kitle dışında kimse yok. Redditte yerden yere vuruluyor tasarımı. Kısacası fiyasko.

Diğer modelleri de zaten fiyatlama açısından saçmaydı, niye bu kadar şaşırdınız ki? Sadece NP 1 idealdi. 2 ve 2a da zaten 20 bine olmayacak telefonlardı.

Bu inanılmaz saçma tabii orası ayrı.

Bu fiyata zorlasan ikinci el iPhone 14-15 bulursun. S24 sıfır alırsın.Bu ne böyle. Sanıyordum 25kya çıkacak rekabetçi olacak.

Diğer modelleri de zaten fiyatlama açısından saçmaydı, niye bu kadar şaşırdınız ki? Sadece NP 1 idealdi. 2 ve 2a da zaten 20 bine olmayacak telefonlardı.

Bu inanılmaz saçma tabii orası ayrı.
2a da iyiydi fiyat olarak bir ara 14K'ya bile satilmisti, 16-17K bandinda tercih edilebilitesi vardi en azindan ama bu ciddili fiyasko olmus.

Ben bu markadan daha agresif fiyat politikası bekliyordum şahsen. Türkiye'de fiyat/performans önemli etmen. Bu fiyata insanlar başka şeyler tercih eder, yazık olmuş açıkçası.

Tasarımın iyi eyvallah da bu fiyata 14t veya 14t Pro alır geçerim.

Çıkış fiyatı yüksek. Almayı düşünen indirim kovalasın. Bu fiyatlandırmayı baz alırsak Phone 3'ün en az 50K fiyatla çıkış yapması muhtemel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…