Ne alakası var kardeşim? Burası forum değil mi, insanlar buraya fikir danışmak - doğru tercih için gelmiyor mu?

O zaman bırakalım herkes kafasına göre takılsın, forumda bilgi akışından ziyade bomboş bir yer işgaline dönüşsün?

Niye konu açılıyor ki öneride bulunmayacaksak?
Yani konu sahibi zaten arkadaşının nothinge karar verdiğini söylemiş sadece 3ü arasından seçim yapacakmış.

Yani konu sahibi zaten arkadaşının nothinge karar verdiğini söylemiş sadece 3Ü arasından seçim yapacakmış.

Aynı zamanda konu sahibi cihazı alacak kişinin bu işlere pek hakim olmadığını (bunu ben anladım) ve kendisinin de Nothing'e razı olmadığını söylemiş.

Bende Nothing'ten dili yanan biri olarak uyarıda bulundum, ne var bunda "konu dışı" olarak nitelendirilecek?

Aynı zamanda konu sahibi cihazı alacak kişinin bu işlere pek hakim olmadığını (bunu ben anladım) ve kendisinin de Nothing'e razı olmadığını söylemiş.

Bende Nothing'ten dili yanan biri olarak uyarıda bulundum, ne var bunda "konu dışı" olarak nitelendirilecek?
Neyse istediğiniz oldu zaten nothing almayacakmış haydi hayırlı olsun iyi akşamlar :)