uyeadi Üstün Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 716 31 Ağustos 2025 #21 Silinen üye dedi: Ne alakası var kardeşim? Burası forum değil mi, insanlar buraya fikir danışmak - doğru tercih için gelmiyor mu? O zaman bırakalım herkes kafasına göre takılsın, forumda bilgi akışından ziyade bomboş bir yer işgaline dönüşsün? Niye konu açılıyor ki öneride bulunmayacaksak? Genişletmek için tıkla... Yani konu sahibi zaten arkadaşının nothinge karar verdiğini söylemiş sadece 3ü arasından seçim yapacakmış.
Silinen üye dedi: Ne alakası var kardeşim? Burası forum değil mi, insanlar buraya fikir danışmak - doğru tercih için gelmiyor mu? O zaman bırakalım herkes kafasına göre takılsın, forumda bilgi akışından ziyade bomboş bir yer işgaline dönüşsün? Niye konu açılıyor ki öneride bulunmayacaksak? Genişletmek için tıkla... Yani konu sahibi zaten arkadaşının nothinge karar verdiğini söylemiş sadece 3ü arasından seçim yapacakmış.
5 5659 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.553 Makaleler 2 Beğeniler 2.839 31 Ağustos 2025 #22 uyeadi dedi: Yani konu sahibi zaten arkadaşının nothinge karar verdiğini söylemiş sadece 3Ü arasından seçim yapacakmış. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda konu sahibi cihazı alacak kişinin bu işlere pek hakim olmadığını (bunu ben anladım) ve kendisinin de Nothing'e razı olmadığını söylemiş. Bende Nothing'ten dili yanan biri olarak uyarıda bulundum, ne var bunda "konu dışı" olarak nitelendirilecek?
uyeadi dedi: Yani konu sahibi zaten arkadaşının nothinge karar verdiğini söylemiş sadece 3Ü arasından seçim yapacakmış. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda konu sahibi cihazı alacak kişinin bu işlere pek hakim olmadığını (bunu ben anladım) ve kendisinin de Nothing'e razı olmadığını söylemiş. Bende Nothing'ten dili yanan biri olarak uyarıda bulundum, ne var bunda "konu dışı" olarak nitelendirilecek?
uyeadi Üstün Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.081 Makaleler 1 Çözümler 4 Beğeniler 716 31 Ağustos 2025 #23 Silinen üye dedi: Aynı zamanda konu sahibi cihazı alacak kişinin bu işlere pek hakim olmadığını (bunu ben anladım) ve kendisinin de Nothing'e razı olmadığını söylemiş. Bende Nothing'ten dili yanan biri olarak uyarıda bulundum, ne var bunda "konu dışı" olarak nitelendirilecek? Genişletmek için tıkla... Neyse istediğiniz oldu zaten nothing almayacakmış haydi hayırlı olsun iyi akşamlar
Silinen üye dedi: Aynı zamanda konu sahibi cihazı alacak kişinin bu işlere pek hakim olmadığını (bunu ben anladım) ve kendisinin de Nothing'e razı olmadığını söylemiş. Bende Nothing'ten dili yanan biri olarak uyarıda bulundum, ne var bunda "konu dışı" olarak nitelendirilecek? Genişletmek için tıkla... Neyse istediğiniz oldu zaten nothing almayacakmış haydi hayırlı olsun iyi akşamlar
5 5659 Üstün Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 2.553 Makaleler 2 Beğeniler 2.839 31 Ağustos 2025 #24 uyeadi dedi: Neyse istediğiniz oldu zaten nothing almayacakmış haydi hayırlı olsun iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Evet birini hatalı tercihinden döndürdüğüm için mutluyum. İyi akşamlar...
uyeadi dedi: Neyse istediğiniz oldu zaten nothing almayacakmış haydi hayırlı olsun iyi akşamlar Genişletmek için tıkla... Evet birini hatalı tercihinden döndürdüğüm için mutluyum. İyi akşamlar...