Farkında mısınız bilmiyorum ama konuya attığım ilk mesaj sadece bu firmaların cimrilikleriydi. Ben gelip şu telefonu alın önerisi yapmadım ama mesajımı alıntılayıp öneri istenince bu cihazı örnek gösterdim. Bu iki firma kendi içlerinde bile çelişkili. Aynı bataryayı kullanıp çok daha fazla kullanım süresi suan cihazlar mevcut attığım listede bunu onlarca cihazda gösteriyor. Hele Nothing çok komik, CMF 1 cihazı 5000mAh batarya ile kullanım süresinde fark yaratırken diğer modelleri kullanım süresinde yerlerde sürünüyor. Güya Nothing yazılımıyla ön plana çıkmaya çalışan firma. Bu mudur stabilite ve donanım/yazılım uyumu? Honor da bir matah değil zaten ama en azından bir segmentte bataryası ile ön plana çıkmaya çalışıyor. Oneplus ve Oppo benim için donanım/yazılım konusunu bitirmiş iki markadır. Zira 7000/7500mah batarya ile 10000mAh bataryası olan cihazların kullanım süreleriyle denk iş çıkartıyorlar.Önerdiğin cihaz dolular dolusu değil ki hoca? Dolular dolusu cihaz önersen neyse diyeceğim de cihazın bir tek bataryası fazla. Şuna 7g4 koysalar SOT 1/3 düşer muhtemelen ki örnekleri var yani. Bir önceki seri 400 serisi öyle. Millet 6000 MAh var ama ona göre yetmiyor diye eleştiriyordu.