Nothing Phone 4 beklenir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Brss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 247
  • Etiketler Etiketler
    nothing phone

Brss

Üyecik
Nothing Phone 4 amiral gemisi bu sene çıkmayacakmış. Sizce beklemeli miyim, yoksa 3 veya 4A Pro alayım mı?

Beklemeye degecek bir cihaz oldugunu dusunmuyorum. Bence 4A Pro'yu al eger boyutundan rahatsiz olmayacaksan.

Hocam bir tek pil ömrü tatmin etmedi belki 4 de daha iyi pil olur diye beklesemmi diye düşünüyorum.

@Brss, Nothing telefonlarin pil omru iyi degil zaten. Tatmin etmemesi dogal. Ben de su an Nothing Phone (1) kullanıyorum. Eski telefonumdan daha iyi ama hala yeterli bulmuyorum.

OnePlus veya RedMagic de düşünüyorum ama aralarında en iyi yazılıma sahip olan Nothing diyorlar

OnePlus veya RedMagic de düşünüyorum ama aralarında en iyi yazılıma sahip olan Nothing diyorlar
Abartiyorlar. O kadar da iyi degil. Redmagic bakma bence parana yazik olur. OnePlus'un da kamera sensoru vasat fiyatina kiyasla. Butcen ne kadar bu arada? En iyi yazilim su an icin iPhone'da bence.

Sizce beklemeli miyim, yoksa 3 veya 4A Pro alayım mı?
Bunlar da stokta yok zaten. Bekleyebilirsin ama zamlı fiyattan da gelebilir bilmiyorum. Yani yazılım olarak tamam saf androide yakın falan ama kişiselleştirme seçenekleri çok az bence. Ayrıca telefona doğru düzgün kılıf bulmak zor. Söylediğin cihazlarda kutusundan çıkıyor ama o kadar işte. Ben 3a kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…