Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Beklemeye degecek bir marka oldugunu dusunmuyorum. Bence 4a Pro'yu al eger boyutundan rahatsiz olmayacaksan.
Brss
Üyecik
Beklemeye degecek bir cihaz oldugunu dusunmuyorum. Bence 4A Pro'yu al eger boyutundan rahatsiz olmayacaksan.
Hocam bir tek pil ömrü tatmin etmedi belki 4 de daha iyi pil olur diye beklesemmi diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 23
Brss
Üyecik
@Brss, Nothing telefonlarin pil omru iyi degil zaten. Tatmin etmemesi dogal. Ben de su an Nothing Phone (1) kullanıyorum. Eski telefonumdan daha iyi ama hala yeterli bulmuyorum.
OnePlus veya RedMagic de düşünüyorum ama aralarında en iyi yazılıma sahip olan Nothing diyorlar
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Bu marka son zamanlarını yaşıyor, yaklaşmasan daha iyi olur.
ZTE'nin cihazları da iyi değil maalesef.
AOSP barındırdığı için yazılım tarafında çok iyi ancak donanımsal sorunları mevcut. Yaklaşık olarak her modelinde bir sorun var, bu yüzden başka marka düşün derim.
- Makaleler
- 23
Abartiyorlar. O kadar da iyi degil. Redmagic bakma bence parana yazik olur. OnePlus'un da kamera sensoru vasat fiyatina kiyasla. Butcen ne kadar bu arada? En iyi yazilim su an icin iPhone'da bence.OnePlus veya RedMagic de düşünüyorum ama aralarında en iyi yazılıma sahip olan Nothing diyorlar
Bunlar da stokta yok zaten. Bekleyebilirsin ama zamlı fiyattan da gelebilir bilmiyorum. Yani yazılım olarak tamam saf androide yakın falan ama kişiselleştirme seçenekleri çok az bence. Ayrıca telefona doğru düzgün kılıf bulmak zor. Söylediğin cihazlarda kutusundan çıkıyor ama o kadar işte. Ben 3a kullanıyorum.Sizce beklemeli miyim, yoksa 3 veya 4A Pro alayım mı?
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Bence de öyle...
Alternatif olarak AOSP tabanlı ve kronik sorunu olmayan bir marka arayışım da devam ediyor
- Makaleler
- 23
Pixel derim. Bu tanima uyan en iyi marka. O da TR'de yok.Alternatif olarak AOSP tabanlı ve kronik sorunu olmayan bir marka arayışım da devam ediyor.
Yeni konular
-
İnceleme Forza Horizon 6 alınır mı? Bilmeniz gereken her şey!
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-
-