Samsung alıp 2 yıl sonra One UI sayesinde kasmaktan telefon ölürken Nothing'ler hayatının baharını yaşıyordu. Yazılımda Nothing şu an en stabili denebilir. Cihazı hiç yormuyor.
Gidip 10 15 bin liralık a serisini alırsan kassın bir zahmet. A73'te bile 3 yıldır tık yok. Ki orta segment bir telefon. 30 bin TL'ye ileride satamayacağın bir şey almak çok mantıksız.
Gidip 10 15 bin liralık a serisini alırsan kassın bir zahmet. A73'te bile 3 yıldır tık yok. Ki orta segment bir telefon. 30 bin TL'ye ileride satamayacağın bir şey almak çok mantıksız.
Ömrü 4 yıl olan telefonları 2. elde satmak bana saçma geliyor. Nothing'in cihazları zaten maksimum 35-40 bin lira bu fiyata da yatırım yapacağını düşünen bayağı fakir olmalı ki onun da giriş segment telefon kullanması gerekir.
4GB RAM'li giriş seviyesi cihazlar haricinde kasan Samsung görmedim. Çevremde herkeste A ve S serisi cihaz var, batarya performansının zamanla düşmesi dışında bir sıkıntıları yok.
Elimde 8 GB RAM'li A34 var, ilk performansını veremiyor hiç. Üst segment değilse OneUI sistemi cihazları aşırı yoruyor. Ancak A35-A55 modellerinde artık cihazlar güçlü ve stabil olmaya başladı.
Nothing hala çok daha stabil. Ben 12-15 bin liraya alınıp da iki sene sonra kasmayan tek bir Nothing gördüm diğer modellerin hepsinin bir sene sonrasına haşatı çıkıyordu.