(3a) yari fiyatina gidiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Samsung alıp 2 yıl sonra One UI sayesinde kasmaktan telefon ölürken Nothing'ler hayatının baharını yaşıyordu. Yazılımda Nothing şu an en stabili denebilir. Cihazı hiç yormuyor.
Gidip 10 15 bin liralık a serisini alırsan kassın bir zahmet. A73'te bile 3 yıldır tık yok. Ki orta segment bir telefon. 30 bin TL'ye ileride satamayacağın bir şey almak çok mantıksız.
- Makaleler
- 23
Yurt dışıymış ama pek bir önemi yok bence. TR cihazı 18-19 bin arası.
Bunu 2. el piyasasından haberi olmayıp balon fiyatlara kanan birisi söylüyor, şaka olmalı.Gülün gülün, satamayıp elinizde patlayınca da ben gülerim. 10 sene sonra antika diye saklarsınız, evinizde çocuklarınızın oyuncağı olur.
Nothing'in 10 binlik en ucuz telefonları da kasmıyor işte asıl dediğim konu orası. OneUI sistemi giriş ve orta segment cihazlara ağır geliyor.Gidip 10 15 bin liralık a serisini alırsan kassın bir zahmet. A73'te bile 3 yıldır tık yok. Ki orta segment bir telefon. 30 bin TL'ye ileride satamayacağın bir şey almak çok mantıksız.
Bunu 2. el piyasasından haberi olmayıp balon fiyatlara kanan birisi söylüyor, şaka olmalı.![]()
Değil mi? A73ü 3 bin liraya sat diyen adamın da bunu demesi ilginç.
Ömrü 4 yıl olan telefonları 2. elde satmak bana saçma geliyor. Nothing'in cihazları zaten maksimum 35-40 bin lira bu fiyata da yatırım yapacağını düşünen bayağı fakir olmalı ki onun da giriş segment telefon kullanması gerekir.Gülün gülün, satamayıp elinizde patlayınca da ben gülerim.
Kaça satacaksın, 9.500-10K'ya mı ?Değil mi? A73ü 3 bin liraya sat diyen adamın da bunu demesi ilginç.
Telefonlari satmak icin alma fikri de bana sacma geliyor, kullanmak icin alin arkadaslar satmak icin degil.
Elimde 8 GB RAM'li A34 var, ilk performansını veremiyor hiç. Üst segment değilse OneUI sistemi cihazları aşırı yoruyor. Ancak A35-A55 modellerinde artık cihazlar güçlü ve stabil olmaya başladı.4GB RAM'li giriş seviyesi cihazlar haricinde kasan Samsung görmedim. Çevremde herkeste A ve S serisi cihaz var, batarya performansının zamanla düşmesi dışında bir sıkıntıları yok.
Nothing hala çok daha stabil. Ben 12-15 bin liraya alınıp da iki sene sonra kasmayan tek bir Nothing gördüm diğer modellerin hepsinin bir sene sonrasına haşatı çıkıyordu.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-