Nötr puanlı katılmıyorum ifadesi

Asily

Üstün
Makaleler
9
Yer
Karabük
Evet, bu konuyu açtım, oy alındı beğenildi ancak eksiklikleri var dediniz. Bugün bunların hepsini düşündüm ve sistem hazırladım. İlk konu, kötü amaçla kullanımı. Bunun için kişinin bence en az 150-200 mesajı olan birinin bu ifadeye sahip olmalı fikrini düşündüm, tabii zorunlu değil bu da ayrı öneri. Pasif agresif kullanama yol açar dediniz, o zaman dislike ifadesi yerine katılmıyorum anlamı taşıyan başka bir emoji olabilir. Ayrıca nötr olması kullanıcaya bir etki etmeyecek. Bunu öneri konularında eksi ifadesini vermek gibi düşünün. Tartışma çıkacak derseniz aynı şey dislike ifadesinde de mevcut. Yani bu tartışmaları bile azaltabilir. Dislike artık bir nefrete dönüşmüş durumda, çoğu kişi bunu kötü anlamda kullanıyor. Bunu biliyorsunuz. Ben sizin dediklerinizi dinledim, teker teker çözümümü buldum. Sosyal kullanıcıları bu fikri fazlasıyla beğendi.

Dediklerine katılıyorum @Caner Uncunun

Ha gelse kötü mü olur? Hayır.

Ya puan konusu umurumda değil beğenmedim emojisinden eksi yiyeyim ama katılmadığım konuda beğenmedim atmak direk yanlış bir yorum olduğunu söylemek gibi oluyor sonra konuda karşılıklı bir tartışmaya yol açıyor. Artıladım , mesela turuncu bir yuvarlak içinde eksi veya beğenmedim gibi katılmıyorum gelse güzel olabilir.

Turuncu dislike demiştim ancak @Barış hocamız bunun doğru olmayacağını söyledi. Bende dediklerini dinleyerek teker teker çözümünü bulup bu konuyu açtım.
Bu da eski konu:
https://techolay.net/sosyal/konu/notr-puanli-dislike-gelmeli.195857/

Düşündürücü o anlama geliyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…