Makaleler
1
Selam sosyal, faydalı olacağını düşündüğüm bir önerim var.

Techolay önerileri kısmında açılan konulara atılan olumlu ve olumsuz emojiler nötr olarak sayılsın, profildeki beğeni sayısını düşürmesin veya arttırmasın. Böylelikle insanlar öneri konusu açarken gelebilecek olan "beğenmedim" emojilerinden çekinmeden önerilerini sunabilirler. Beğenilerin artı olarak sayılmamasını önermemin nedenine gelirsek, beğeni almak için sürekli olarak konu açmayı düşünebilecek insanlara teşvik verilmesinin olumsuz etkileri olacağını düşünüyorum. Beğeniler Techolay önerileri için nötr sayılırsa herhangi bir çıkar olmadan sadece öneri sunmak isteyen insanlar konu açacaktır. Henüz bahsettiğim profilde birisine denk gelmemiş olmamız böyle birilerinin ileride olmayacağı anlamına gelmiyor. Önceden önlemlerimizi alalım, sosyali kaliteli bir platform olarak tutalım.

Aşağıda önerimin olumlu ve olumsuz yönlerini birlikte tartışalım, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.

Artı 20 Eksi
Zaten çok takılan biri üyeleri tanır beğenilerin önemi olmaz. Beğenilere çok önem veren öneri sunmaz. Bakınca daha fazla beğeni görmek güzel ama az olunca da moralimi bozmuyor. Beğenilere bu kadar önem veren kişi bence forum kullanmamalı. Populist öneriler yapabilir. Tespit edilecek hal yok ama bu öneri onaylanmayabilir. Eksi.

O zaman neden ifadeleri kullanıyoruz ki? Bu onu çok pasif hale getirmez mi?