UnkownTecho

Uzman
Arkadaşlar EQ ayarlarını PUBG oyununa göre ayarladım, mükemmel oldu. Cloud 3 Wireless kulaklığımdan daha çok güzel bir kulaklıkmış Nova 5. Ses kastırması olsun vs.

Mikrofunu muhteşem. 🤍
Kulaklık pedleri çok rahat, çok önemliydi benim için.

1761409770781.webp

Çok iyi kulaklık gerçekten nova 4x den geçmiştim bende, çok fark olacağını beklemiyordum. Ses kalitesi ve ayarları çok iyi, mikrofonuna söylenecek söz yok aldığım kliplerde kendimi duyunca falan şaşırıyorum. Sadece sonar uygulamasında ayar yapamadım biraz uğraştırıcı zaman ayırmak lazım. Doğru ayar yapıldığında ise mükemmel oluyor

Hayırlı olsun, müzik performansından memnun musunuz? Bassları iletiyor mu?
Çok iyi hocam.

Setup da fena heee.🔥🔥 Hayırlı olsun, güle güle kullan. ❤️
Teşekkürler Asahe Hocam. 🤍

Çok iyi kulaklık gerçekten nova 4x den geçmiştim bende, çok fark olacağını beklemiyordum. Ses kalitesi ve ayarları çok iyi, mikrofonuna söylenecek söz yok aldığım kliplerde kendimi duyunca falan şaşırıyorum. Sadece sonar uygulamasında ayar yapamadım biraz uğraştırıcı zaman ayırmak lazım. Doğru ayar yapıldığında ise mükemmel oluyor
İnanılmaz bir kulaklık valla cloud 3’den geçtim baya bir fark var gerçekten hocam.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Ben de Arctis 7 Wireless modelinden geçiş sağlayacağım yakın zamanda. Genelde PUBG oynuyorum. EQ ayarlarını iletebilirseniz çok sevinirim.

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Ben de Arctis 7 Wireless modelinden geçiş sağlayacağım yakın zamanda. Genelde PUBG oynuyorum. EQ ayarlarını iletebilirseniz çok sevinirim.
Tamam hocam ileteceğim eve geçince.
Teşekkürler Hocam Nova 5 geçiş sağlaman çok mantıklı bir tercih olur senin için daha yeni ve mikrofunundan tut her şeyi mükemmel iyi ki satın almışım 🤍

@Rootsy Hocam bu ayarları deneye deneye buldum kendime özel sende bu ayarları yapıp beğenirsen bu ayarlarda kalmanı tavsiye ederim ben çok beğendim.

@Rootsy Treble 7.0 dB rahatsız ederse hocam onu 5.0 dB alabilirsin.

Dosya Ekleri

• ds.webp
    ds.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
Tamam hocam ileteceğim eve geçince.
Teşekkürler Hocam Nova 5 geçiş sağlaman çok mantıklı bir tercih olur senin için daha yeni ve mikrofunundan tut her şeyi mükemmel iyi ki satın almışım 🤍

@Rootsy Hocam bu ayarları deneye deneye buldum kendime özel sende bu ayarları yapıp beğenirsen bu ayarlarda kalmanı tavsiye ederim ben çok beğendim.

@Rootsy Treble 7.0 dB rahatsız ederse hocam onu 5.0 dB alabilirsin.

Teşekkür ederim hocam geri dönüşünüz için. 🙏 Kulaklığı aldığımda deneyeceğim muhakkak.