Yer
Trabzon
İyi sosyaller, bilenleriniz vardır yakın zamanda kulaklık alacağım. Bu 3'lü arasında kaldım. Bazı arkadaşlar Nova 5 önermediği için listeden çıkardım (ancak o da aklımda var). Kulaklıkta aradığım 2 özellik var kablosuz olsun rahat olsun. Aşırı rekabetçi bir oyun tarzım yok. Çok yüksek ses aramıyorum. Müzik dinlerim ancak tizi şöyle bası böyle işlerine hiç girmem. Müzik benim için arkada ses kalabalığı diyebilirim (sessizliği pek sevmiyorum). Yani ince konulara çok fazla takılmıyorum (elbette verdiğim paranın da hakkını almak isterim). 3'lü arasında ilk tercihim Cloud 3 s ve son tercihim pelta olacaktır (ROG çevre ekipmanlarına sıcak bakmıyorum). Bunlar haricindeki önerilerinize de açığım. Bütçe belirtmiyorum ancak kullanımım çok standart olduğu için çok fazla parada vermek istemiyorum (7k bile benim için yüksek bir rakam ancak rahat edeceksem verebilirim).

1- Kullanımım için Nova 5 yeterli mi?
2- Cloud 3 s deri ped olduğu için yaz aylarında yakar mı? Kumaş ped alınıp takılabilir mi?
3- Nova 7 ile 5 arasında ciddi bir fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller, bilenleriniz vardır yakın zamanda kulaklık alacağım. Bu 3'lü arasında kaldım. Bazı arkadaşlar Nova 5 önermediği için listeden çıkardım (ancak o da aklımda var). Kulaklıkta aradığım 2 özellik var kablosuz olsun rahat olsun. Aşırı rekabetçi bir oyun tarzım yok. Çok yüksek ses aramıyorum. Müzik dinlerim ancak tizi şöyle bası böyle işlerine hiç girmem. Müzik benim için arkada ses kalabalığı diyebilirim (sessizliği pek sevmiyorum). Yani ince konulara çok fazla takılmıyorum (elbette verdiğim paranın da hakkını almak isterim). 3'lü arasında ilk tercihim Cloud 3 s ve son tercihim pelta olacaktır (ROG çevre ekipmanlarına sıcak bakmıyorum). Bunlar haricindeki önerilerinize de açığım. Bütçe belirtmiyorum ancak kullanımım çok standart olduğu için çok fazla parada vermek istemiyorum (7k bile benim için yüksek bir rakam ancak rahat edeceksem verebilirim).

1- Kullanımım için Nova 5 yeterli mi?
2- Cloud 3 s deri ped olduğu için yaz aylarında yakar mı? Kumaş ped alınıp takılabilir mi?

Tamamen yazacaklarımı yazmışsın. Hakkında inceleme yok fakat kumaş ped alıp takılabiliyorsa Cloud 3 s mantıklı duruyor. Nova 5 cidden çok gömülmüş o yüzden bende eledim onu.

İyi sosyaller, bilenleriniz vardır yakın zamanda kulaklık alacağım. Bu 3'lü arasında kaldım. Bazı arkadaşlar Nova 5 önermediği için listeden çıkardım (ancak o da aklımda var). Kulaklıkta aradığım 2 özellik var kablosuz olsun rahat olsun. Aşırı rekabetçi bir oyun tarzım yok. Çok yüksek ses aramıyorum. Müzik dinlerim ancak tizi şöyle bası böyle işlerine hiç girmem. Müzik benim için arkada ses kalabalığı diyebilirim (sessizliği pek sevmiyorum). Yani ince konulara çok fazla takılmıyorum (elbette verdiğim paranın da hakkını almak isterim). 3'lü arasında ilk tercihim Cloud 3 s ve son tercihim pelta olacaktır (ROG çevre ekipmanlarına sıcak bakmıyorum). Bunlar haricindeki önerilerinize de açığım. Bütçe belirtmiyorum ancak kullanımım çok standart olduğu için çok fazla parada vermek istemiyorum (7k bile benim için yüksek bir rakam ancak rahat edeceksem verebilirim).

1- kullanımım için Nova 5 yeterli mi?

ROG bayağı iyi bir kulaklık olmuş Nova 5'ten iyi ses kalitesi mikrofonu da daha iyi bas ve tizleri de Nova 5'e göre daha önde ASUS'un önceki gibi rezil bir yazılımına sahip değil yeni bir yazılım kullanıyor bence ROG pelta son değil ilk tercihiniz olsun.

ROG bayağı iyi bir kulaklık olmuş Nova 5'ten iyi ses kalitesi mikrofonu da daha iyi bas ve tizleri de Nova 5'e göre daha önde ASUS'un önceki gibi rezil bir yazılımına sahip değil yeni bir yazılım kullanıyor bence ROG pelta son değil ilk tercihiniz olsun.

Hangi yazılımdan bahsediyorsunuz bilmiyorum. Şu an ROG Fusion 2 300 kullanıyorum. Crate'i kurunca mikrofondan karşıya pıt pıt ses atıyor çok saçma bir yazılımı var. Ayrıca bu sorun için ASUS ile iletişime geçtim. Kendileri çevre ekipmanlarına destek vermediklerini penta ya da satın aldığım yerle iletişime geçmemi söyledi. Penta ile iletişime geçtim mail atın dediler aydan fazla oldu cevap yok. Bir marka hangi mantıkla ürünlerinin bir bölümüne destek sunarken diğer bölümüne sunmaz aklım almıyor. Geçmişte diğer çevre ekipmanlarında da çok sorun yaşadığımdan sıcak bakamıyorum.

Artics 7+ modeli de hiç fena değil, ona baktınız mı peki? Bende kullanıyorum çok rahat kafada olduğunu unutuyorsunuz. Pad kısmı kumaş direkt. Terletme yapmıyor. Ben PS5 ve PC'de kullanıyorum. Type-C olan her cihaza uyuyor.

Nova ile aynı parayken eski seri Arctic almak mantıklı mı? Bilmediğimden soruyorum. Karşılaştırmalara baktığımda Nova daha önde çünkü.

Asus'la beraber Armoury Crate denen lanet rezil yazılımı kullanacaksınız. İsterse en iyi kulaklık olsun, Asus ürün almamak için çok büyük bir sebep bu yazılım işi.

HyperX kulaklıkların hepsinden uzak durun. Özellikle III S rahatsız bir kulaklık, terletmesiyle meşhurdur.

Nova 7 aralarındaki en mantıklı tercih. Şahsi tercihim de Nova 7'den yana olmuştu zamanında.

HyperX kulaklıkların hepsinden uzak durun. Özellikle III S rahatsız bir kulaklık, terletmesiyle meşhurdur.

Kumaş takılabiliyor mu bilginiz var mı?

Nova 7 aralarındaki en mantıklı tercih. Şahsi tercihim de Nova 7'den yana olmuştu zamanında.

Cloud 3 S'den sonra aklımda 5 ve 7 var ancak aradaki fiyat farkına değer fark var mı? Hatta bazı forumlarda yerine göre Nova 5'in daha iyi olduğunu okudum. Konuda dediğim gibi ince detaylara takılmıyorum. Onun bası bunun basın %5 daha iyiymiş vs bu detaylar gözüme çok gelmez.

Kumaş takılabiliyor mu bilginiz var mı?

Cloud 3 S'den sonra aklımda 5 ve 7 var ancak aradaki fiyat farkına değer fark var mı? Hatta bazı forumlarda yerine göre Nova 5'in daha iyi olduğunu okudum. Konuda dediğim gibi ince detaylara takılmıyorum. Onun bası bunun basın %5 daha iyiymiş vs bu detaylar gözüme çok gelmez.

Şarj süresi ve mikrofon olarak Nova 5 daha iyi fakat Nova 7'nin ses kalitesi daha iyi Nova 5'e göre ona göre tercih yapabilirsin.