Nova Pro Wireless kullanıyorum. Ses olarak iyi güzel fakat tam olarak tatmin etmiyor. Ayrıca bu kulaklığın DAC'ı OLED ekran olduğu için uzun vadede yanma yaşayacağım gibi duruyor. Yanma başlamadan satıp kurtulmak istiyorum. Audeze Maxwell nasıl sizce? Bu kulaklıktan sonra tatmin eder mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Maxwell, alabilecegin en ust duzey oyuncu kablosuz kulakliklarindan birisi. Planar suruculeri var, diger dinamik suruculu gaming kulakliklara kiyasla oldukca arti bir ozellik.
Piyasanın en iyi kablosuz kulaklığı bu diyebilir miyiz peki? Tek atmak istiyorum çünkü hocam. Alabileceğim en iyisi hangisiyse onu almak isterim, bütçe sorun değil.Maxwell, alabilecegin en ust duzey oyuncu kablosuz kulakliklarindan birisi. Planar suruculeri var, diger dinamik suruculu gaming kulakliklara kiyasla oldukca arti bir ozellik.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 50
Shock Blast
Uzman
Maxwelle okadar para verilmez bir oyuncu kulaklığı için çok, 24K gereksiz kazık, ayrıca kulaklik 500 gram. git kablolu stüdyo kulaklığı al benceNova Pro Wireless kullanıyorum. Ses olarak iyi güzel fakat tam olarak tatmin etmiyor. Ayrıca bu kulaklığın DAC'ı OLED ekran olduğu için uzun vadede yanma yaşayacağım gibi duruyor. Yanma başlamadan satıp kurtulmak istiyorum. Audeze Maxwell nasıl sizce? Bu kulaklıktan sonra tatmin eder mi?
@Krmm, en iyi diye bir sey yok, kulaklik goreceli bir kavramdir. Herkesin tonalite zevki ayni degil. Nasil bir sey istedigine gore degisir bu sorunun cevabi.
Bütçe sorunu yoksa ve stok bulabiliyorsanız geçilir. Şu an üst segment olarak görülen Nova Pro ve GPX 2'ye göre hem ses hem mikrofon olarak çok daha iyi bir kulaklık olduğu bir gerçek.
Karar verdim gibi ve Maxwell'e geçiyorum. 2 farklı versiyonu var. Biri Xbox Diğeri Playstation. Öğrendiğim kadarıyla Xbox olanda Dolby atmos lisansı mevcutmuş. PS olanda yokmuş. Fakat fiyat olarak da PS olan daha ucuz. Ben sadece bilgisayarda kullanacam bu kulaklığı. Ve dolby atmos önemli bir şey mi bilmiyorum. Sizce hangisini alayim ?
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-