Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Şubat 2025
Hocam yoncu.com al cloudflare ile de extra duvar çek. Ancak ben olsam sunucu alırdım XAMPP ile kendim kurardim ve tam kontrole sahip olurdum. Cloudflare ile de domaini sunucu ip sine atardın sunucu ip si de gözükmez.
Hocam hiç bilinmeyen bir yerden aldınız bilginiz olsun. En azından bilinen bir yerden alsaydınız keşke.
Özkula Türkiye'deki en eski ve güvenilir firmalardan birisi. Diğer firmalar gibi çağa ayak uydurup reklam yapmadıkları için sektörde yeni kişiler bilmeyebilir.Hocam hiç bilinmeyen bir yerden aldınız bilginiz olsun. En azından bilinen bir yerden alsaydınız keşke.
Fiyatları da çok iyi.Özkula Türkiye'deki en eski ve güvenilir firmalardan birisi. Diğer firmalar gibi çağa ayak uydurup reklam yapmadıkları için sektörde yeni kişiler bilmeyebilir.
Yeni kişiler? 13 yildır şuana kadar 23 tane website açtım ve bu islerde oldukca eskiyim. Hiçbir zaman duymadım.Özkula Türkiye'deki en eski ve güvenilir firmalardan birisi. Diğer firmalar gibi çağa ayak uydurup reklam yapmadıkları için sektörde yeni kişiler bilmeyebilir.
Yeni kişiler? 13 yildır şuana kadar 23 tane website açtım ve bu islerde oldukca eskiyim. Hiçbir zaman duymadım.
2012'den beridir web sektöründe olup bu firmayı duymaman imkansız. Bu 13 yılda bir şey ararken bile yolun mutlaka R10 ile kesişmiş olmalı. Eskiden Türkler için hosting almak bu kadar kolay değildi, R10 üzerinden dönüyordu piyasa. Özkula, aysima, burtinet, sekershell.. niceleri.
Ayrıca tavsiye ettiğin Yöncü %20 cpu sınırından PHP yapılandırmasına kadar her şeye karışıyor. Wordpress'te toplu modül güncelleme yaptığında bile 503'e düşen bir firmayı tavsiye etmek.
"cloudflare ile de extra duvar çek" Cloudflare'nin en pahalı planını da alsan default hali sana hiçbir koruma sağlamaz.
"sunucu ip si de gözükmez" Cloudflare kolayca bypass edilebilen bir şey, ddos toolarında bile cloudflare için özel attack methodu var. layer 7 bile vurduğunda direkt tüm suncuyu düşürüyor.
12 Yıllık web hayatın sana hiçbir şey öğretmemiş.
Son düzenleme:
Cloudflare plan almadıkça bir işe yaramaz mı? Cahilliğin buradan belli oluyor. 3 tane waf yazarım kralı gelse çökertemez ne anlatıyorsun kardeşim. Marka reklamı yapmaya gelmişsiniz adı şanı duyulmamış markaya 12 yıldır olsan bilirdin diyorsun komediye bak2012'den beridir web sektöründe olup bu firmayı duymaman imkansız. Bu 13 yılda bir şey ararken bile yolun mutlaka R10 ile kesişmiş olmalı. Eskiden Türkler için hosting almak bu kadar kolay değildi, R10 üzerinden dönüyordu piyasa. Özkula, aysima, burtinet, sekershell.. niceleri.
Ayrıca tavsiye ettiğin Yöncü %20 cpu sınırından PHP yapılandırmasına kadar her şeye karışıyor. Wordpress'te toplu modül güncelleme yaptığında bile 503'e düşen bir firmayı tavsiye etmek.
"cloudflare ile de extra duvar çek" Cloudflare'nin en pahalı planını da alsan default hali sana hiçbir koruma sağlamaz.
"sunucu ip si de gözükmez" Cloudflare kolayca bypass edilebilen bir şey, ddos toolarında bile cloudflare için özel attack methodu var. layer 7 bile vurduğunda direkt tüm suncuyu düşürüyor.
12 Yıllık web hayatın sana hiçbir şey öğretmemiş.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-