Biraz saçma ve uygunsuz gelebilir, forumda 18 yaş altı kullanıcılar var doğru ama yaş doğrulaması ile bir zararı olmaz bence. Discord sunucularında nasıl varsa bu forumda da suyu çıkmadığı sürece ve dediğim gibi yaş doğrulaması yapıldığı sürece bir zararı olmaz, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Kayra342727
Uzman
Ya dostum çok istiyorsanız gidin VPN açıp izleyin burası şey sitesi mi tövbe tövbe.Biraz saçma ve uygunsuz gelebilir, forumda 18 yaş altı kullanıcılar var doğru ama yaş doğrulaması ile bir zararı olmaz bence. Discord sunucularında nasıl varsa bu forumda da suyu çıkmadığı sürece ve dediğim gibi yaş doğrulaması yapıldığı sürece bir zararı olmaz, siz ne düşünüyorsunuz?
Ciddi misin? Turkiye'de yasiyorsun. Oyle bir sey acilsa bile forum aninda erisim engeli yer.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Burasının bir teknoloji forumu olduğunu ve insanların yardım istemek-etmek için geldiğini unutuyorsunuz.
Biraz saçma ve uygunsuz gelebilir, forumda 18 yaş altı kullanıcılar var doğru ama yaş doğrulaması ile bir zararı olmaz bence. Discord sunucularında nasıl varsa bu forumda da suyu çıkmadığı sürece ve dediğim gibi yaş doğrulaması yapıldığı sürece bir zararı olmaz, siz ne düşünüyorsunuz?
Kesinlike katılmıyorum hocam. Yaş doğrulaması durumunun ne kadar düzgün yapılacağı da tartışmaya açık, malum e-Okul fotoğrafından tut bebeklik aşınızın yapıldığı hastanedeki hemşirenin adı bile internette gezmekte. Ülkemizde bu gibi durumlara olan tepki de ortada. Bu da kamuoyunda kriz yaratır ki bu da Techolay adminlerinin isteyeceği son şey olur.
- Makaleler
- 7
NSFW kategorisinde ne olacak anlamadım ama cinsellikle ilgili sorunuz varsa doktora gidin veya doğruluğu şüpheli olan cinsellik üzerine kurulu forumlarda cevap arayın. Ha yok buraya içerik atalım diyorsanız gidin çime dokunun.
SadeceZinzap
Uzman
Burası LiveLeak'in forum versiyonu falan değil.
5
5124
Ziyaretçi
Ciddi misiniz hocam?
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Telegram'a gir oradan izleyin milyonlarca video var.
Jandarma Özel Harekat videoları atmak kulağa harika geliyor. Ama maalesef eksilemek durumundayım. Çok istiyorsanız Discord'da bol bol NSFW kategorisi olan sunucu var. Oraya gidebilirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-