Silverback Gorilla
Üstün
Selam, WhatsApp'tan maalesef sebepsiz yere ban yedim. Aklıma şu geldi: Numaramı değiştirirsem WhatsApp'a tekrar giriş yapabilir miyim?
Numara yasaklandıysa değiştirirseniz kullanabilirsiniz. Cihaz banı tarzı bir durum varsa kullanamazsınız. Açtığınız konudan anladığım kadarıyla numaranız yasaklanmış.
Selam, WhatsApp'tan maalesef sebepsiz yere ban yedim. Aklıma şu geldi: Numaramı değiştirirsem WhatsApp'a tekrar giriş yapabilir miyim?
Numara değişince peki arkadaşlarınız direk geldi mi yoksa sıfır gibi mi oldu?Merhaba,
Aero kullanıyordum başıma gelmişti süresiz ban yemiştim. Numara değiştirince tekrar kullanmaya başladım.
Sorunun cevabı ise evet giriş yapabilirsin.
Numara değişince peki arkadaşlarınız direk geldi mi yoksa sıfır gibi mi oldu?
Benim Gmail'de yedekli olduğu için otomatik maile girince kişiler de gelmişti. Problem olmadı.
Yeni hat verirlerse eğer sana mecburen yeni simkartınızı cihaza taktıktan sonra eski simkartınızda ki kişileri oraya not almanız lazım.Bende hiçbir şey yok yeni numara ile giriş yaptığımda arkadaşlarımım numaralarını tekrar mı kayıt etmem lazım?
Telefon numarası nasıl değişiyor? Sim kartı vermiyorlar diye biliyorum.Yeni hat verirlerse eğer sana mecburen yeni simkartınızı cihaza taktıktan sonra eski simkartınızda ki kişileri oraya not almanız lazım.
Yani evet.
Telefon numarası nasıl değişiyor? Sim kartı vermiyorlar diye biliyorum.