• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Numara taşıma esnasında yenilenen paketin faturası ödeniyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan il1rian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 296
  • Etiketler Etiketler
    numara

il1rian

Becerikli
Turkcell'den Vodafone'a gectim dun. 00.00'da paketim yenilendi, 22.50'de numara tasima islemi bitmis olacak ama paketim yenilenmis Turkcell'e ne kadar ucret odemem gerekecek? Ilgili paketin taahhutsuz fiyati kadar mi, yoksa 1 gunluk kullanim falan mi? Hic ellemedim pakete.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla kullanım kadar ücretlendirilir. Bende öyle olmuştu Vodafone'dan Telekom'a geçişte.

750 lira diyor nereden baksan 3 durum parasi. Legal tefecilere kaptirdik iyi mi...

Turkcell'den yıllık taahhüt yaptırdıktan 3 gün sonra başka operatöre geçmiştim fakat sadece 230 TL fatura yansıdı. Ekstra bir şey eklememişler ise kullandığım kadar yansıtmış.

750 lira diyor nereden baksan 3 durum parasi. Legal tefecilere kaptirdik iyi mi...
Hakem Heyetine başvur yüksek ihtimal haklı çıkarsın.

Benim de şu an 400 olan paketim 5 güne filan bitecek ama fatura kesimini 30u yapmışlar ekstra gün için ücret talep ediyorlar. Taahhütüm ne zaman bitiyorsa onu ödemeyi istediğimi yazacağım. İyi ya günüm x'de bitiyor ama x+5 günü bana ödetmeye çalışıyorlar. Şuna mahkemeden emsal karar çıkmalı.

Bu Turkcell uygulaması üzerinden gördüğünüz fiyat ise bu kadar ödemeyebilirsiniz. Bende de paketin fiyatı yazmaktaydı, fakat taşıma işlemi tamamlanıp fatura yansıtıldığında üstte belirttiğim kadar yansıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…