KozmikBela

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

Yakın zamanda hattımı Turkcell'e taşımayı düşünüyorum. Şunu merak ediyorum:

Turkcell yılın belli zamanlarında (örneğin bayramlar, yılbaşı, okullar açıldığında) numara taşıyanlar için özel indirimli paketler veya kampanyalar yapıyor mu?

Yani geçiş için en avantajlı dönemler ne zaman? Böyle zamanları yakalamak mantıklı mı?

Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 🙏

Şu an Vodafone kullanıyorum İstanbul'da kaldığım KYK yurdunda çekmiyor Turkcell iyi çekiyor diye bildiğim için Turkcell diye belirttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene büyük festival kampanyası vardı Ağustos'ta geçmiştim bende tam bugün taahhüt bitti 206 TL'ye 10 GB paket veriyordu şimdi 270 TL olan bir paket var 10 GB yanlış değilsem ara ara girip kontrol edin bayiye gidip sorun bazı bayilerde kampanya yapıyor sanırım.

Selam arkadaşlar,

Yakın zamanda hattımı Turkcell'e taşımayı düşünüyorum. Şunu merak ediyorum:

Turkcell yılın belli zamanlarında (örneğin bayramlar, yılbaşı, okullar açıldığında) numara taşıyanlar için özel indirimli paketler veya kampanyalar yapıyor mu?

Yani geçiş için en avantajlı dönemler ne zaman? Böyle zamanları yakalamak mantıklı mı?

Bilgisi ya da tecrübesi olan varsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. 🙏

Şu an Vodafone kullanıyorum İstanbul'da kaldığım KYK yurdunda çekmiyor Turkcell iyi çekiyor diye bildiğim için Turkcell diye belirttim.
Belirli bir zaman yok. Birisi yapınca rekabet için diğerleri de yapıyor. Yarın bile olabilir.