Taahhüdümün bitmesine 3 gün kala numaramı farklı operatöre taşıdım, SIM kartımı aldım, iki operatörden de SMS'ler geldi hat değiştirme talebini aldık tarzında. Bugün saat 18 gibi yeni simi takıp telefonu yeniden başlatmamı istediler. Bilerek mobil veriyi vs. açmadım eski tarifeden kullanmamak için. Uygulamasına girdiğimde eskiden 300 küsur lira olan faturam 1400 lira olarak gözüküyor, bunu ödemem gerekmiyor değil mi?
3 gün kala geçtim diyor. Ben de aynı şekilde yaptım bana yansıtılmadı cayma bedeli. Hatta son 30 gün içine girdiğinde cayma bedeli yanısıtılmıyor. Yani son güne kadar beklemek zorunda değilsiniz.
Taahhüdümün bitmesine 3 gün kala numaramı farklı operatöre taşıdım, SIM kartımı aldım, iki operatörden de SMS'ler geldi hat değiştirme talebini aldık tarzında. Bugün saat 18 gibi yeni simi takıp telefonu yeniden başlatmamı istediler. Bilerek mobil veriyi vs. açmadım eski tarifeden kullanmamak için. Uygulamasına girdiğimde eskiden 300 küsur lira olan faturam 1400 lira olarak gözüküyor, bunu ödemem gerekmiyor değil mi?
3 gün kala geçtim diyor. Ben de aynı şekilde yaptım bana yansıtılmadı cayma bedeli. Hatta son 30 gün içine girdiğinde cayma bedeli yanısıtılmıyor. Yani son güne kadar beklemek zorunda değilsiniz.
Cayma bedeli yansımış ve bu tamamen şans işi. Bazı kişilere bu ceza yansımıyor lakin yansıyan kişiler için yapacak bir şey yok sanırım ödeme dışında, dava açıp kazanan var mı bilmiyorum. Bu konu da çok şikayet var, araştırmak lazım, benim de TT'de 16 gün kaldı, sırf bu yüzden bekliyorum.
Hocam 3 hatta yanlıs hatırlamıyorsam 2 gün kalmıştı. Türk telekomdan vodafonea geçtim.Tahhütün bitmesine 1 2 hafta kala türk telekomdan aramışlardı eğer yeni tarifeye geçmezsem şuanki tarifenin indirimsiz fiyatının yansıtılacğaını söylemişlerdi. sanırım bu 1400 lira o. Tarifenin indirimsiz fiyatı. Ama ödeme zoeunluluğum var mı bilmiyorum, numaramı taşıyınca sms gelmişti telekomdan, hat değiştirme talebini aldık diye.
Hocam 3 hatta yanlıs hatırlamıyorsam 2 gün kalmıştı. Türk telekomdan vodafonea geçtim.Tahhütün bitmesine 1 2 hafta kala türk telekomdan aramışlardı eğer yeni tarifeye geçmezsem şuanki tarifenin indirimsiz fiyatının yansıtılacğaını söylemişlerdi. sanırım bu 1400 lira o. Tarifenin indirimsiz fiyatı. Ama ödeme zoeunluluğum var mı bilmiyorum, numaramı taşıyınca sms gelmişti telekomdan, hat değiştirme talebini aldık diye.
TT işin taktiğini bulmuş. Paket fiyatını 1500 TL yapıyor. 1250 TL indirim yapıyor. Sen aylık 250 TL ödüyorsun ama cayma bedeli 1500 TL olarak görünüyor. Çok fazla kişi şikayetvara konu açmış. Ama ben geri alabileni daha görmedim. Bir yerde hakkını arasan cevap gelmesi 3-5 ay sürer. Sen bunu ödemezsen faiz biniyor. Değişik bir durum. Bunlar böyle bir şey yapıyorsa bunu kanunen bir yere dayandırmışlardır.
TT işin taktiğini bulmuş. Paket fiyatını 1.500 TL yapıyor. 1250 TL indirim yapıyor. Sen aylık 250 TL ödüyorsun ama cayma bedeli 1.500 TL olarak görünüyor. Çok fazla kişi şikayetvara konu açmış. Ama ben geri alabileni daha görmedim. Bir yerde hakkını arasan cevap gelmesi 3-5 ay sürer. Sen bunu ödemezsen faiz biniyor. Değişik bir durum. Bunlar böyle bir şey yapıyorsa bunu kanunen bir yere dayandırmışlardır.
TT'de operatör değişimine gitmek için artık ya cayma bedeli ödemek zorundasın ya da faturanın taahhütsüz ücretini yansıtıyorlar bana da bugün taahhütsüz ücretini yansıttılar 803 TL Turkcell'e geçtim.
TT'de operatör değişimine gitmek için artık ya cayma bedeli ödemek zorundasın ya da faturanın taahhütsüz ücretini yansıtıyorlar bana da bugün taahhütsüz ücretini yansıttılar 803 TL Turkcell'e geçtim.
Hem acayip pahalı tarifeleri var, hem sundukları internet avrupa standardına göre aşırı kalitesiz, hem en ufak depremde bile sistem çöküyor hem de 5 kuruş fazla kazanmak için şöyle oyunlar yapıyorlar. Ne hikmetse ne bir ceza alıyorlar ne bir uyarı. İnanılmaz.