Geçici olarak Bimcell geçebilirsin. Paketleri eskisi kadar asla uygun falan değil bence ama en azından taahhüt derdi yok. Ek paket almak istersen onlar uygun işte diğer operatörlere kıyasla. Ayrıca, Bimcell TT olduğu için tekrar Turkcell'e numara taşımak istediğinde avantajlı paketlerden yararlanabilirsin.

Yeni Selfy 10 GB paketi var TT’de hattını değiştiriyorsan 285 TL 12 ay taahhütlü. Ayrıca 1 ay kala herhangi bir ücret kesemiyorlar keşke 21 aralığa kadar süren tarifelere geçseydin 60 GB 324 TL idi Vodafone’da, TT 40 GB + sınırsız sosyal medya 380 TL falandı. Ayrıca yakınında herhangi GSM bayisi varsa kapıda yazan onlinea özel veyahut indirimli paketler oluyor onlara geçebilirsin. Ben 15 gün önce falan yaptım aşağı yukarı 30 GB 380 TL ödüyorum Vodafone’a. Türk Telekom ile aynı çekiyor bu arada bir farkı yok ne alırsan al kalitesi o kadar.

Pek bir bilgim yok ancak Vodafone'a sakın bulaşma. Hayatımda bu kadar rezil bir internet hızı görmedim. Antalya merkezde bile 1-2 diş çekiyor bazen :geek:.

4 ya da 5. ayım ve ben çok memnunum. 191TL'lik paket kullanıyorum 49 TL de durma özelliği ile 240 TL'ye 20 GB paketim var ve memnunum ben.