Numpad bulunmayan laptoplar, kullanım açısından zor mu?

yusufumm07

Üstün
Takır takır şifre girdiğim için açık bırakmam hesaplarımı. Genelde ASUS cihazların ROG serisinde touchpad üzerinde yer alıyor.

Kullanım kolay mı, alışılır mı?

Hatta daha iyi. Numpad olmadığında tuşlar büyüyor, bu da kullanımı kolaylaştırıyor. Ben numpadi hiçbir zaman kullanmadım, aramam da.

Hatta daha iyi. Numpad olmadığında tuşlar büyüyor, bu da kullanımı kolaylaştırıyor. Ben numpadi hiçbir zaman kullanmadım, aramam da.
Numpad bozulursa ne olacak? Klavye'tnin tepesinden tek tek basmak asıl o işkencye dönüşür hocam.

Alışınca zor olmuyor hocam.
Kararsız kalıyorum sağlık sorunu da var 10 parmak kullanamıyorum Sağ da olması avantaji benim için ama Asus da almak istiyorum Numpad-li olanlarda uçuk fiyatları

Numpad'i çok kullanıyorsan numpadsiz zor olabilir. Bende 75 klavye ve Macbook var. Numpad kadar işlevsel kullanamıyorum. Daha çok bakarak falan yazıyorum.

Numpad'i çok kullanıyorsan numpadsiz zor olabilir. Bende 75 klavye ve Macbook var. Numpad kadar işlevsel kullanamıyorum. Daha çok bakarak falan yazıyorum.
Macbook bana uymaz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…