Ürün hala 720 TL ancak ben Amazon'da stoklara girmesini bekleyeceğim, uzun zamandır takip ediyorum ama hiç gelmedi. Adamlar ürünün fiyatı kadar vergi alıyor, şaka gibi resmen. Bu yamyamlara o kadar para yedirmeye gerek yok. En olmadı ürün ayın 10'undan sonra hala indirimde olur ise alırım. Paylaşım için teşekkürler.

Ne demek her zaman. Vallah bende tam 3 aydır beklıyorum bir türlü Amazon'na gelmedi orada da şahsen fiyatı hiç de ucuz olacağını düşünmüyorum ondan dolayı 700 küsur lirayı görünce yapıştım, umarım sorunsuz sıkıntısız gelir. Bir de yayın açtığım için biraz acelem var ondan direk sipariş verdim. Son olarak sipariş vere bilmenize sevindim diğer arkadaşta direk veremiyordu.

Ne demek her zaman. Vallah bende tam 3 aydır beklıyorum bir türlü Amazon'na gelmedi orada da şahsen fiyatı hiç de ucuz olacağını düşünmüyorum ondan dolayı 700 küsur lirayı görünce yapıştım, umarım sorunsuz sıkıntısız gelir. Bir de yayın açtığım için biraz acelem var ondan direk sipariş verdim. Son olarak sipariş vere bilmenize sevindim diğer arkadaşta direk veremiyordu.

Sizin verdiğiniz linke değil de aramaya Nuroum V11 yazınca 720 TL olan çıkıyor, satıcısı da yine aynı Nuroum, garip bir şekilde mağazaya gidince fiyat artıyor, ben de tam çözemedim. Ama 720 TL şekliyle alınıyor.

Sizin verdiğiniz linke değil de aramaya nuroum V11 yazınca 720 TL olan çıkıyor, satıcısı da yine aynı nuroum, garip bir şekilde mağazaya gidince fiyat artıyor, ben de tam çözemedim. Ama 720 TL şekliyle alınıyor.

Vallah daha ucuza ala biliyorsanız ne mutlu ama 720 + 560 diyelim cunkü satın alırken zorunlu olarak vergi ve gümrüğü alıyor öndenki sorun cıkmasın T.C. mi falanda aldı Amazon gibi.

Birkaç kişi buradan önermişti. AliExpress'ten buldum, başka satıcıda 1.000 TL üstüne 575 TL'ye yakın gümrük vergisi var ama bu satıcı 805 TL'ye satıyor (dün gece ben aldığımda fiyatı 719 TL idi). 719 + 575 TL bana ürün toplam: 1.295,32 TL'ye geldi. Bence alın, çok iyi kamera. İnternette birçok inceleme videosu var. Programı vs. de var, sorun çekmeyeceğinizden eminim. Satıcıdan Türkiye'den alan da var, ürünün sorunsuz geldiğini yazmış. Ürünü dün gece kargoya vermişler, yolda şu anda. 18 Şubat'ta elimde olacağını belirtmiş. Bekliyoruz, süreci burada paylaşacağım.

Ürün linki : Çift mikrofon ile NUROUM V11 2K Webcam 1080P 60fps 1440P 30fps FHD bilgisayar Mini Web kamera USB PC Laptop için - AliExpress 7

Eki Görüntüle 121947
Eki Görüntüle 121946
Başkan yok mu şöyle 50 100 TL'lik bir kamera?

Son düzenleme:
Ürün hala 720 TL ancak ben Amazon'da stoklara girmesini bekleyeceğim, uzun zamandır takip ediyorum ama hiç gelmedi. Adamlar ürünün fiyatı kadar vergi alıyor, şaka gibi resmen. Bu yamyamlara o kadar para yedirmeye gerek yok. En olmadı ürün ayın 10'undan sonra hala indirimde olur ise alırım. Paylaşım için teşekkürler.

Hocam sakın diyeyim bu satını ürünleri farklı bir markadan satıyor ve ürünler farklı bir kutuda geliyor bu nuroum V11 değil.

1738849730818.webp

1738849747242.webp

Yanıltmaca yapmış benim attığım link dışında almayın kesinlikle.

Teslimat yapmıyor diyor, size gelmiş olabilir ama bilemedim. Bu arada böyle indirimler varsa, konu açarsan sevinirim eyvallah.

Merhaba müşteri hizmetlerine tam 3 defa sordum teyit aldım ürün şu anda kargolandı bana Türkiye'ye doğru yolda yukarlara bakarsanız birçok SS ve konuşma attım ürün geldiğinde incelemesini de atacağım buraya sorunsuz geleceğine eminim. Gümrük ve vergilerini de ödedim zaten.