- Makaleler
- 5
Ben de bunun konusunu açmıştım. Torku Banada bile çok daha iyi Nutella'dan. Ekonomi zerre iyiye gitmeyince kalite de düşüyor işte...
2. ihtimal gerçek mi emin değilim, 1 ve 3 bir nebze gerçek olabilir.3 ihtimal var:
- ihtimal: Çocukken sevdiğimiz çoğu şey çocukken güzeldi. Hatta bir söz vardır: ''Eskiler mi güzeldi, eskiden mi güzeldik?'' diye.
- ihtimal: Fiyat düşürmek için malzeme kalitesi düşmüş olabilir, çok olası.
- ihtimal: Anlattığınız kadarıyla sadece basit bir Sarelle’ye ne kadar heveslenmişsiniz. Bazı şeylere çok fazla heves edince, ona ulaşınca o heves ve tad kalmaz. Sallıyorum, iPhone almaya çok heves edersin, aldığının 2. günü sıradan gelir.
Fiyatı ayrı olay,bizim muzlu centrodaki gibi bir çikolata oranı var.Tatlandırıcadan ibaret TürkiyedekiHaftalardır kavanoz Nutella alıp kaşıklaya kaşıklaya yemenin planını yapıyordum, hatta video biriktirdim izlemek için bunu yaparken.
Migros'tan 400 gram paketini aldım. Tadına baktım, dehşet derecede lezzetsiz geldi. Küçükken yediğimde resmen büyüleniyordum, doyamazdım asla. Hep de alamazdık, pahalıydı. Şimdi nostalji yapayım dedim hüsrana uğradım. Biraz midem yanar gibi hissettim hâtta.
Acaba Türkiye'de satılan versiyonu mu kalitesiz yoksa dünya genelinde tadında bir değişme mi var?
Şahsen o kadar fazla fındık tadı, kakao tadı veriyor ki... En son 9’lu almıştık, bitti. Daha almayı unuttum herhalde, haftaya bir 9’lu daha alacağım yalan olmasın. Benim deneyimlediklerim arasında, diyeyim. Daha iyisi var mı bilmiyorum; yediğim en iyi çikolata, sürülebilir olarak.'Her yerde bu öneriliyor, övülüyor. Gerçekten o kadar iyi mi? Hiç denemedim.
Damak tadı hocam herkesin farklı.şahsen o kadar fazla fındık tadı kakou tadı veriyorki en son 9 lu almıştık bitti daha almayı unuttum herhalde haftaya bi 9 lu daha alacağım yalan olmasın benim deneyimlediklerim arasında diyeyim daha iyisi vamrı bilmiyorum yediğim en iyi çikolata süürülebilir olarak
Dikkat edin hocam türkiyede adam vururlar onun için.Almanya'da yaşıyorum ve harbiden Türkiye geldimde, Nutella tadı bayağı farklı.
O yüzden 3kg Nutella yanıma alıyorum ve tüm akrabalar bayram ediyor.
Sevap işlemek iyidir.
Eki Görüntüle 179048