Ürünü aslında örnek olarak atmıştım diğer protein tozlarında da fiyatlar hep bu seviyede. Nutriking i daha önce duymuştum fakat iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Ürünü aslında örnek olarak atmıştım diğer protein tozlarında da fiyatlar hep bu seviyede. Nutriking i daha önce duymuştum fakat iyi mi kötü mü bilmiyorum.
"Her gün spor yapıyorsun, kaslarını desteklemek istiyorsun ama protein tozlarının ya tadı kötü ya da içeriği boş. NutriKing Whey Hazelnut ile tanış!" bunu yazan bir markanın iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Supplementler kendi ürününü satıyor gidip ona bakabilirsin veya Proteinocean da olur. Bu tarz markalardan uzak dururdum ben.
"Her gün spor yapıyorsun, kaslarını desteklemek istiyorsun ama protein tozlarının ya tadı kötü ya da içeriği boş. Nutriking whey hazelnut ile tanış!" bunu yazan bir markanın iyi olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Supplementler kendi ürününü satıyor gidip ona bakabilirsin veya Proteinocean'da olur. Bu tarz markalardan uzak dururdum ben.
Sırf ucuz diye ne olduğu belirsiz ürünlerden uzak durmalısın. "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim" demişler çok doğru. 3 kuruş fazla olsun bilindik bir marka olsun.
HIQ ve Ocean aynı fabrikadan hammadde alıyor bir fark yok. Gramajlar değişiyor sadece. İkisi de piyasa tercih edebileceğiniz en f/p markalar. HIQ'nun bayram indirimi var fiyatlar çok düştü.
HIQ ve ocean aynı fabrikadan ham madde alıyor bir fark yok. Gramajlar değişiyor sadece. İkisi de piyasa tercih edebileceğiniz en F/P markalar. HIQ'nun bayram indirimi var fiyatlar çok düştü.
Bu nasıldır? Grizzone'den daha önce protein tozu almıştım ve hala kullanıyorum marka olarak kötü değiller diye biliyorum fakat bu ürünü hakkında pek bir bilgim yok.