Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HAMZA KAYAYURT

Çalışkan
Selam,
Öncelikle tüm sürücüler BIOS vs. her şey güncel ve bu sorun her oyunda aynı şekilde, hareket ettiğim zaman her taraf bulanıklaşıyor sanki çözünürlük düşüyor gibi. Bu bir sorun mu daha önceden bu şekilde miydi inanın hiç bilmiyorum ama gözüme çok takılıyor. Vereceğiniz cevaplara göre teknik servise gideceğim. Ek olarak monitörde sorun olabilme ihtimali için farklı bir monitörde denedim aynı şekilde.
Sistem;

• ASUS X870-A Gaming Wi-Fi
  • ASUS astral 5090
  • R9 9950X3D

Çözüm
Cevap için çok teşekkür ederim. DLSS bu oyunda mevcut değil bulanık ayarı vs. hiç yok tüm ayarları tek tek kontrol ettim ki zaten tüm oyunlarda aynı sorun mevcut. Bazı forumlarda FXAA, TAA diye bir olaydan bahsetmişler aslında bu normal bir şey mi yoksa parçaların herhangi birisinde sorun olma ihtimali var mıdır? Daha yeni aldım ve içimi kötü yapıyor.

Arkadaşın da dediği gibi muhtemelen sürücü kaynaklı bir sorun vardır. Bu aralar sürücü sorunları var NVIDIA'nın.

50k ekran kartlarının sürücüleri halen stabil değil. Sürücü kaynaklı olabilir. Veya oynadığın oyun kaynaklı olabilir.

Bu arada oyunda DLSS açık mı? Eğer açık oynuyorsanız DLSS4 ayarlamayı veya kapatıp oynamayı deneyin.

Ayrıca şu hotfix sürücüsünü yüklemenizi öneririm.

Bir de merak ettim oyunun adı nedir?

Cevap için çok teşekkür ederim. DLSS bu oyunda mevcut değil bulanık ayarı vs. hiç yok tüm ayarları tek tek kontrol ettim ki zaten tüm oyunlarda aynı sorun mevcut. Bazı forumlarda FXAA, TAA diye bir olaydan bahsetmişler aslında bu normal bir şey mi yoksa parçaların herhangi birisinde sorun olma ihtimali var mıdır? Daha yeni aldım ve içimi kötü yapıyor.

bu throne and liberty

Arkadaşın da dediği gibi muhtemelen sürücü kaynaklı bir sorun vardır. Bu aralar sürücü sorunları var NVIDIA'nın.

Çözüm
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Tek korktuğum nokta eğer kart da fiziksel olarak bir sorun varsa iade veya değişim sürecinin çok sancılı olması. Benim yerimde olsan iade veya değişim talebi oluşturur muydun ? Yoksa beklemek mantıklı mı ?