Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Görev çubuğundaki gizli simgeler bölümünden Nvidia programını kapatın ve tekrar açın. Sorun bende böyle düzeldi.Böyle kalıyor arkadaşlar beklememe rağmen sonuç değişmiyor. PC restart attım uygulamayı kapatıp açtım ama pek işe yaramıyor.
Ekran Kartı: RTX 3060 Ti
Eki Görüntüle 120069
Ben bağlantıdan yükledim. Daha yeni duyurduklarından yayınlamaları uzun sürecektir.
www.guru3d.com
GeForce 572.16 WHQL driver download
NVIDIA’s GeForce Driver 572.16 introduces valuable optimizations for guru’s who rely on the latest hardware. With support for GeForce RTX 5090 and GeForce RTX 5080, this driver extends DLSS 4 capabilities to various current and upcoming games, such as Cyberpunk 2077, Alan Wake 2, Hogwarts...
messigoatgerisiyok
Uzman
Aynı ekran kartı bende de var hocam bende de aynı hata var.
ŞenolGüneş
Uzman
Görev çubuğundaki gizli simgeler bölümünden Nvidia programını kapatın ve tekrar açın. Sorun bende böyle düzeldi.Böyle kalıyor arkadaşlar beklememe rağmen sonuç değişmiyor. PC restart attım uygulamayı kapatıp açtım ama pek işe yaramıyor.
Ekran Kartı: RTX 3060 Ti
Eki Görüntüle 120069
messigoatgerisiyok
Uzman
Görev çubuğundaki gizli simgeler bölümünden NVIDIA programını kapatın ve tekrar açın. Sorun bende böyle düzeldi.
Sağ olun hocam, düzeldi.