NVIDIA 572.60 sürücü yükleme hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan huck2434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 536
  • Etiketler Etiketler
    nvidia

huck2434

Uzman
Arkadaşlar sürücü güncellemesi gelmiş fakat bir türlü kurulum yapamıyorum. İndir butonuna basınca bir sorun ile karşılaştık diyor. Sizce neden olur? Arkdaşlar konu kapanırsa sevinirim sorun çözüldü.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-27 182719.webp
    95,4 KB · Görüntüleme: 130
Son düzenleme:
Bende de aynı hata vardı NVIDIA App'i sildim geri yükledim yine aynı hatayı verdi 5 10 dakika video falan izledim deneyeyim bir kere daha dedim indir dedim indirdi kurdum.

Nasıl çözdünüz 1 saatir bekliyorum.

Bende bilgisayarı baştan başttım kurulum yaptı sunucu yogunluğundan olabilir.

Bende siyah ekran verdi sürücü kurulurken ekran gitti gelmedi 2 kez denedim aynı. Onboard ekran kartına bağlayıp sürücüyü sildim eski sürücü yükledim düzeldi. Başka yaşayan var mı? 4060 Ti.

Bende siyah ekran verdi sürücü kurulurken ekran gitti gelmedi 2 kez denedim aynı. Onboard ekran kartına bağlayıp sürücüyü sildim eski sürücü yükledim düzeldi. Başka yaşayan var mı? 4060 Ti.

NVIDIA ve Reddit NVIDIA başlıklarının altında bu konuda çok fazla şikayet var o yüzden son sürücüyü kurmadım korkudan sizinle aynı problemi yaşarım diye. Yine siz iyi düzeltebilmişsiniz.

Hocam bende yaşadım siyah ekran verdi ekran geldi ama hala siyah oluyodu arada bir sonra yeniden başlattım düzeldi.

NVIDIA ve Reddit NVIDIA başlıklarının altında bu konuda çok fazla şikayet var o yüzden son sürücüyü kurmadım korkudan sizinle aynı problemi yaşarım diye. Yine siz iyi düzeltebilmişsiniz.
En iyisi beklemek belli ki bi sıkıntı var sürücüde . Onboard ekran kartım olmasaydı formattan başka çözüm yoktu bu arada , çünkü kesinlikle resetlesende görüntü alamıyosun , biosada girmiyodu.

En iyisi beklemek belli ki bi sıkıntı var sürücüde . Onboard ekran kartım olmasaydı formattan başka çözüm yoktu bu arada , çünkü kesinlikle resetlesende görüntü alamıyosun , biosada girmiyodu.

Güvenli Mod'da başlatarak kaldırdım ben, formattan başka çözüm yok demek abartı biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…