Makaleler
20
Game Ready
NVIDIA'nın kullandığı muğlak dil, genellikle henüz resmi çıkış tarihi duyurulmamış veya ambargosu kalkmamış "AAA" seviyesindeki oyunlar için altyapı hazırlığı yapıldığını gösterir. DLSS 4 ve NVIDIA Reflex vurgusu, sürücünün en son yapay zeka ve düşük gecikme teknolojilerini kullanan bir sonraki büyük lansmana hazırlandığını doğruluyor.

Giderilen Oyun Hataları
  • Enshrouded: GeForce RTX 50 Serisi ekran kartlarında yaşanan oyun kararlılığı sorunları giderildi.
  • Assassin's Creed Valhalla: "Smooth Motion" (Akıcı Hareket) etkinken HDR geçişinin çalışmaması sorunu çözüldü.
  • Dying Light: The Beast: 591.44 sürücüsüne güncelledikten sonra görülen kararlılık sorunları düzeltildi.

Genel Hata Düzeltmeleri
  • Renk Solması: Yerel olmayan (non-native) bir çözünürlüğe geçildiğinde ekran renklerinin soluk görünmesi sorunu giderildi.
  • Siyah Ekran Hatası: Belirli televizyonlarda RTX HDR özelliği kullanıldığında oyunların siyah ekranda kalması sorunu çözüldü.

Bilinen Sorunlar
  • NVIDIA Denetim Masası: "Bildirim Tepsisi Simgesini Göster" seçeneğinin devredışı bırakılamaması sorunu devam ediyor.

Game Ready
NVIDIA'nın kullandığı muğlak dil, genellikle henüz resmi çıkış tarihi duyurulmamış veya ambargosu kalkmamış "AAA" seviyesindeki oyunlar için altyapı hazırlığı yapıldığını gösterir. DLSS 4 ve NVIDIA Reflex vurgusu, sürücünün en son yapay zeka ve düşük gecikme teknolojilerini kullanan bir sonraki büyük lansmana hazırlandığını doğruluyor.

Giderilen Oyun Hataları
  • Enshrouded: GeForce RTX 50 Serisi ekran kartlarında yaşanan oyun kararlılığı sorunları giderildi.
  • Assassin's Creed Valhalla: "Smooth Motion" (Akıcı Hareket) etkinken HDR geçişinin çalışmaması sorunu çözüldü.
  • Dying Light: The Beast: 591.44 sürücüsüne güncelledikten sonra görülen kararlılık sorunları düzeltildi.

Genel Hata Düzeltmeleri
  • Renk Solması: Yerel olmayan (non-native) bir çözünürlüğe geçildiğinde ekran renklerinin soluk görünmesi sorunu giderildi.
  • Siyah Ekran Hatası: Belirli televizyonlarda RTX HDR özelliği kullanıldığında oyunların siyah ekranda kalması sorunu çözüldü.

Bilinen Sorunlar
  • NVIDIA Denetim Masası: "Bildirim Tepsisi Simgesini Göster" seçeneğinin devredışı bırakılamaması sorunu devam ediyor.

Umuyorum ki çoğu oyunda yaşanan çökme sorunları düzelmiştir. Oyun neredeyse her saat başı çöküyor ve tüm günümün içine ediyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Game Ready

Giderilen Oyun Hataları

Genel Hata Düzeltmeleri

Bilinen Sorunlar

Renk solması yaşayan eski sürücüde arkadaşlar, monitör yerel çözünürlükten daha düşükte kullanıyorsanız meydana çıkıyor bu sorun çözümü ise Denetim Masası - Çözünürlük ayarlarından Native yazanı seçip aşağıdan Renk Aralığı Full yapın düzeliyor, Son sürücüye geçerseniz uğraşmadan düzeliyor orası ayrı.

591.44'te sorunlar olduğu için önceki 581.80'di sanırım ona dönmüştüm, bir sorun yoktu. dün buna geçtim. Halen Armory Crate'te ekran kartı ayarlarına girilemiyor. Bugün de PC'yi kurduğumdan beri ilk siyah ekranı bunda yedim ve PC, restart sonrası NVIDIA APP'ten rapor gönder diye uyarı verdi.

Son düzenleyen: Moderatör: