Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba,

NVIDIA'nın önceki sürücüsünde GPU sıcaklığı sürekli sabit görünüyordu, bu nedenle sürücüyü güncelledim. Ancak bu sefer başka bir sorunla karşılaştım:

NVIDIA App üzerinden G-Sync açık olmasına rağmen kullandığım her iki monitörde de ekran yırtılmaları oluyor. Monitörlerin kendi ayarlarından G-Sync’i kapatıp tekrar açmayı denedim, bilgisayarı yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi. NVIDIA Denetim Masası’nda da G-Sync’in açık olduğu görünüyor fakat yırtılmalar devam ediyor.

Bu, güncel sürücünün genel bir sorunu mu yoksa yalnızca benim sistemime özel bir durum mu? Merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de çift monitör kullanıyorum; sorun yok, çıktığı gibi de yükledim son sürücüyü. Temiz kurulum yapın isterseniz.
Ben de son sürücüyü yükledim. Şu anlık geçici olarak 100 Hz bir monitör kullanıyorum. Hikâyeli oyunlar oynarken bir yırtılma fark etmedim.

Merhaba,

NVIDIA'nın önceki sürücüsünde GPU sıcaklığı sürekli sabit görünüyordu, bu nedenle sürücüyü güncelledim. Ancak bu sefer başka bir sorunla karşılaştım:

NVIDIA App üzerinden G-Sync açık olmasına rağmen kullandığım her iki monitörde de ekran yırtılmaları oluyor. Monitörlerin kendi ayarlarından G-Sync'i kapatıp tekrar açmayı denedim, bilgisayarı yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi. NVIDIA Denetim Masası'nda da G-Sync'in açık olduğu görünüyor fakat yırtılmalar devam ediyor.

Bu, güncel sürücünün genel bir sorunu mu yoksa yalnızca benim sistemime özel bir durum mu? Merak ediyorum.

Sen en iyisi Shift+CTRL+Windows+B tuşuna bas, ekran kartı resetlesin.

Merhaba,

NVIDIA App üzerinden G-Sync açık olmasına rağmen kullandığım her iki monitörde de ekran yırtılmaları oluyor. Monitörlerin kendi ayarlarından G-Sync’i kapatıp tekrar açmayı denedim, bilgisayarı yeniden başlattım ancak sorun çözülmedi. NVIDIA Denetim Masası’nda da G-Sync’in açık olduğu görünüyor fakat yırtılmalar devam ediyor.

Son sürümdeyim, ben de çift monitör kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım.