NVIDIA 580.88 sürücüsü sorunlu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kenshi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 755
  • Etiketler Etiketler
    nvidia

Kenshi

Yetkin
Merhaba. CS2'de 580.88 sürücüsünde iken Alt Tab atarken siyah ekranda 2 3 saniye bekliyordu. 577.0 sürücüsüne dönünce bu sorun ortadan kalktı. Sizde de böyle bir durum var mı?

Merhaba. CS2'de 580.88 sürücüsünde iken Alt Tab atarken siyah ekranda 2 3 saniye bekliyordu. 577.0 sürücüsüne dönünce bu sorun ortadan kalktı. Sizde de böyle bir durum var mı?
4000 ve 3000 serisi kartlarda böyle sorunlar yaşanıyor maalesef kesin değil ama son çıkan 590 sürümü ile düzeldiğini söyleyenler var.
5000 serisine güncelleme getireceğiz diye eski kartlarda bazen sorun yaşanabiliyor.
3060 kullanıyorum bende.

Sorunuzun cevabı evet 580.88 sürümü 4000 ve 3000 serisi kartlarda sorunlu.

Edit: Hataların düzeldiğini de söyleyenler var devam ettiğini de söyleyenler var. DDU ile eski sürümde kalmak en iyisi.

590 sürümünde aynı hataları gene yaşadım ben. 577 sürümüne geçince hepsi düzeldi.

Hem Linux'ta hem de Windows'ta sorunlu. Bunun yüzünden 1 önceki driveri kullanıyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim.

O sürümü de denedim ancak onda da aynı sorun vardı.

590.26 da bende sorun yaşadım. Oyunu kapatıp açtım yine aynı sorun, eski sürüme dönünce düzeldi. Hem tlou hemde diğer oyunlarda hiç bir sorun olmadı. 590.26 sorunlu.

Son düzenleme:
590 sürümü ne zaman çıkacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…