Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, 580 driver geçtiğimden beri ekran ara ara 1-2 saniyelik beyaz flashlar git gel yapmaya başladı. Dead Space Remake'de oynanmaz halde drop yemeye başladı. Arada driver crash hatası verip oyundan bile atıyor. Bugün başka bir oyun denedim oyun açılyor sözleşme ekranını onaylıyorum crash hatası veriyor.

u44.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Evet, NVIDIA'nın 580 serisi sürücüleri sorunlu. Yanlış hatırlamıyorsam 576 ile başlayan bir sürücü öneriyorlardı, DDU ile mevcut sürücünü kaldırıp onu kurmayı deneyebilirsin.
Evet, NVIDIA'nın 580 serisi sürücüleri sorunlu. Yanlış hatırlamıyorsam 576 ile başlayan bir sürücü öneriyorlardı, DDU ile mevcut sürücünü kaldırıp onu kurmayı deneyebilirsin.

Çözüm
Dün 580 güncellemesini yaptıktan sonra hakkında o kadar sorunlu yorumlar gördüm ki, şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadığım halde yaptığıma pişman ettirdi. Umarım bir sorun yaşamam. Sizin için de en iyisi, bir önceki kararlı sürüme dönüş yapmanız olur.

570 sürücülerine geç üstadım 580 bazı kişilerde çok büyük hatalar veriyor hatta ısıya göre fanların hızlı dönmesi gerekirken dönmeyip veya yavaş dönüp aşırı ısınmadan kaynaklı sıkıntılar yaşayanlar bile var.

Bende de CS akıcılığı gitti resmen 500 FPS oynadığım halde 60 FPS oynuyor hissi var birkaç gündür acaba sürücüden mi?

Recep Baltaş hocamın videosunu izledikten sonra rahatladım hocam beyaz ışık flaşları yüzünden ekran kartının chipi gidici zannettim. FurMark da falan sorun yapmıyordu. Meğer driver kaynaklı bir problemmiş. Herkeste farklı bir sorun olarak gözüküyor kimisi siyah ekran kimisi pembe ekran vb. Bende beyaz ışık olarak göründü.

Recep Baltaş hocamın videosunu izledikten sonra rahatladım hocam beyaz ışık flaşları yüzünden ekran kartının chipi gidici zannettim. FurMark da falan sorun yapmıyordu. Meğer driver kaynaklı bir problemmiş. Herkeste farklı bir sorun olarak gözüküyor kimisi siyah ekran kimisi pembe ekran vb. Bende beyaz ışık olarak göründü.
Aynen öyle, eski sağlam bir sürücü kurmanızı öneririm geçici olarak.

580 driver geçmeyin vallahi 576 sürümüne geçtim Dead Space Remake yağ gibi akıyor 580'de oynanmayacak kadar drop vardı. Ayrıca ekran görüntüsündeki sorun driver kaynaklı değilmiş MSI Afterburner ile oyun çakıştığı için crash veriyor MSI Afterburner kapattığım zaman sorun düzeliyor.