Dagster3532
Becerikli
Kartımın sürücüsünü dün DDU ile kaldırıp 580 numaralı güncellemeyi kurdum. Başta herhalde karta bakım yaptık oturunca geçer diye bekledim. Ancak umduğum gibi olmadı. İlk başta kart boşta bile %100 fan hızı ile 1500 derecede çalışmaya hatta NVIDIA yazılımı bir sorunla karşılaştı diye 5 dakika aralıklarla durmadan uyarı göndermeye başladı. Sanırım kart bozuldu dedim. Söktüm başka NVIDIA ekran kartı takayım dedim. Gittim RTX 2070 taktım. Sorunsuz ve köşede bekleyen bu kartta şu an 1500 derece gözüküyor ve sürekli %100 fan çevirmeye başladı. Ekran katlanabilir telefon gibi aniden ikiye bölündü. Tarayıcı ayrı oyun ayrı hareket ediyordu. Mavi renkten siyah renge geçiş yapmış bir hata aldım. Sanırım mavi ekran yerine bu geliyor. O ekranın içinde de izlediğim bir yayıncının şeffaf hali jumpscare gibi çıktı. Sistemi açmak istediğim zaman döngüye sarmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yaşadığım diğer küçük ama takmadığım sorunları da geçmek isteyen olursa görsün diye yazayım.
Ekran kaydedici veya ekran alıntısı açınca ekran tamamen gri oluyor ve kaydı ya da alıntı aracını kapatana kadar gri ekran kalmaya devam ediyor. Tarayıcıda gezindikçe tarayıcı kasıyordu. Bilgisayarı yeniden başlatınca NVIDIA App ve Denetim Masası kayboluyordu.
Yaşadığım diğer küçük ama takmadığım sorunları da geçmek isteyen olursa görsün diye yazayım.
Ekran kaydedici veya ekran alıntısı açınca ekran tamamen gri oluyor ve kaydı ya da alıntı aracını kapatana kadar gri ekran kalmaya devam ediyor. Tarayıcıda gezindikçe tarayıcı kasıyordu. Bilgisayarı yeniden başlatınca NVIDIA App ve Denetim Masası kayboluyordu.