ExellionTR

Başarılı
581.29 kullanıyorum. Kartım RTX 4070 Super. Güncellenmeli mi sizce?

Ek: Güncelledim gitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 serisiyle birlikte çıkan sürücü sıkıntıları yüzünden mecburen korkarak günceller olduk artık. Eskiden gözüm kapalı her güncellemeyi yapar geçerdim bugüne dek hiç sorun yaşamadım.

O sorunlar artık minimal düzeyde, algı hala geçmedi ocak Şubat mart nisan sürücüleri çok problemliydi global olarak. Şu anda genel hatalar çok az kişisel hatalarda zaten herkeste aynı yaşanmadığı için yorum yapmıyorum.

Konu başlığına cevap olarak sürücü sende stabil ise başkasında olmayabilir, herkesin donanımı aynı değil sonuçta, Genel hatalar zaten belirtiliyor örnek, Smooth Motion global ayar olarak açılırsa Adobe çöküyormuş bu hepimizde olabilecek bir sorun mantığı anlamışındır umarım. Fakat herkesin dilinde olan siyah ekran sorunu global sorun değildir yoksa milyonlarca NVIDIA kullanıcısı bu sorunu yaşardı.

FC 2026, BF 2042 hala çöktüğünü bildirilmiş, CS2'de halen çözünürlük sıkıntısı devam ettiğini söylenmiş. UE5'te çökmeleri devam ediyormuş. Godot da dahil sanırım. Güncelleyebilirsiniz, sıkıntı yaşarsınız veya yaşamazsınız bilemeyiz.

UE 4 ve UE5 oyunları için VRAM kullanımını azaltmanın bir yolu var oldukça işe yarayan bir yöntem. Aşağıdaki video ile nasıl yapılacağına bakabilirsiniz. %100 işe yarayan bir yöntemdir. Özellikle 8 GB VRAM ve altındaki ekran kartlarının kullanımına uygundur.