NVIDIA 581.94 sürücüsü nereden yüklenir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cagata
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
  • Etiketler Etiketler
    sürücü
Bunu direkt 581.80 sürümü üstüne mi kuracağız, yoksa direkt sıfırdan mı kurmak mı lazım?
Üzerine kurabilirsiniz, sorun olmaz. Ben daha önceki Hotfix sürücülerini hep mevcut sürücünün üzerine kurmuştum, sorun çıkmadı. Ama fark etmez, iki şekilde de kurabilirsiniz.

Üzerine kurabilirsiniz, sorun olmaz. Ben daha önceki Hotfix sürücülerini hep mevcut sürücünün üzerine kurmuştum, sorun çıkmadı. Ama fark etmez, iki şekilde de kurabilirsiniz.

Peki GT940M ve GTX 1050 kurulabilir mi?

Elbette en son güncellediğim sürüm zaten.

Peki ne işe yarıyor? 581.94 sürücüsü neyi değiştirecek?
Özellikle Windows 11 24H2/25H2 için çıkan Ekim 2025 güncellemesinden (KB5066835) sonra bazı oyunlarda düşük performans alınma sorunu bu sürücü ile çözülmüş.

Fakat Resident Evil Requiem oynamayı düşünüyorsanız zaten 940M ve GTX 1050 gibi kartlar açsa bile oynanamayacak derecede kasacaktır. Muhtemelen olacak olan olay ise Resident Evil Requiem'in 590 veya daha yüksek seri bir sürücü gerektirecek olmasıdır. Yani hiç açamama ihtimaliniz yüksek.

581.80 sürümü çıkıyor ise kurabilirsiniz, yorumum 591.X sürümleri içindi.

Peki 581.94 sürücüsünde olanlar 591 sürücüsünde de geçerli mi?

Evet oyunlarda sanki performans düşüsü hissediyor gibiyim GT940M laptopta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…