The Semih
Uzman
- Makaleler
- 1
591.75 da fan sorunu düzeltilmiş kurabilirsin, RE9 da mevcut sorunlarda çözülmüş.
591.75 da fan sorunu düzeltilmiş kurabilirsin, RE9 da mevcut sorunlarda çözülmüş.
591.75 kurunca oyunlarda drop olmaya başladı benimRTX 5080 kullanıyorum ve fan sorunum bu sürümle düzelmedi bilginiz olsun.
Pardon 595.71 kurunca591.75 kurunca oyunlarda drop olmaya başladı benim
Yükleseniz de olur yüklemeseniz de.
Ben 2 gündür yeni sürümü kullanıyorum. Kart Colorful RTX 5080. bugün şöyle bir olay gerçekleşti. RDR2 girerken ara ekranlar falan geçti esas oyuna gireceğim anda kart görüntü vermeyi kesti. Monitör gitti. Kartın fanları son hıza dayandı ama sıcaklığı normal görünüyordu. Thermalright royalknight dijital kullanıyorum. Soğutucunun üstünde dereceler yazıyor. Öylece kalakaldı. Güç düğmesinden kapatıp yeniden açtım. NVIDIA bir hata oluştu mesajı vardı sağ altta. Her şey normal gibiydi. Şimdi oyunda sinematikler girdiğinde kart kullanımı anlık düşüp FPS 20-30'lara kadar düşüyor. Normal oyun sırasında bir problem yok.
NVIDIA o sevmediğimiz AMD'ye döndü anlaşılan. Ben de 5080'de fan sorunu yaşıyorum.
Bazı kartlarda zaten apaçık sorun olduğu ortada, başta elektrik topraklama odaklı bir sorun olduğunu zannetmiştim ama ekran kartının voltaj değerlerini düşürüp gereksiz yere performansı düşürüyor bu yeni driver o yüzden kurmaya gerek yok, 3000 serisi sonrası 70 veya 80 serisi bir karta sahipseniz.