talongod

Yetkin
Makaleler
5
Cihaz
HP Victus 16 S1011NT
Selamlar, 577.xx sonrası bütün driver sürümlerinde problem yaşadığım için devamlı DDU ile birkaç driver silip 577.xx sürümüne geçtim. Ancak artık driver güncellemek istiyorum; 4060M kullanıyorum, 105+15W şeklinde. Problem yaşayan var mı?

Ben kuruyorum hadi hayırlısı. Bir sorun çıkarsa bildiririm.

1773327920614.webp

Ben 3070 Ti ve 5070 ekran kartımda sorunlar yaşadım. 3070 Ti ekran kartımda önceki 590 sürümlerinde de yaşadığım soluk renkler sorunu çözülmedi ve bir miktar yırtılma sorunu yaşıyorum; G-Sync açık da olsa çalıştıramadım bir türlü. 5070'te ise diğer tüm sürümlerde de yaşadığım çözülmeyen stutter sorunu var ama pencereli ekranda çözülüyor ilginç bir şekilde.

Performans olarak RE9 oynarken artış gördüm 5070'te ama diğer oyunlarda daha denemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@The Semih, Driver yanlışım yoksa 2 gün önce çıkmış. Bu kadar kısa sürede "daha stabil" diyebilmek için bir dayanağınız olmalı diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın, tekrar tekrar DDU ile uğraşmak istemiyorum.

@The Semih, Driver yanlışım yoksa 2 gün önce çıkmış. Bu kadar kısa sürede "daha stabil" diyebilmek için bir dayanağınız olmalı diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın, tekrar tekrar DDU ile uğraşmak istemiyorum.

Driver problemleri herkes yaşamadığı için kesin bir şey demek zor ama birkaç sürüm önce yaşanan G-SYNC ve fan sorunu çözülmüş ve FPS olarak iyileşme söz konusu, kullandığın sürümde artık eski kabul ediliyor bu yüzden denemek denememekten daha mantıklı. Driver problemleri çoğunlukla Windows 11 yüzünden kaynaklanıyor. Reddit'te geri bildirimleri takip ederek kurdum bende kuranların çoğu pozitif cevap veriyor.

Dostum konuyu stabil olduğunu düşündüğün bir tarihte açsaydın o zaman. Ne duymak istiyorsun ki, çok kötü geçme dememizi mi? Eğer bunu duymak istiyorsan çok kötü bir sürüm. Sakın geçme.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver problemleri herkes yaşamadığı için kesin bir şey demek zor ama birkaç sürüm önce yaşanan G-SYNC ve fan sorunu çözülmüş ve FPS olarak iyileşme söz konusu, kullandığın sürümde artık eski kabul ediliyor bu yüzden denemek denememekten daha mantıklı. Driver problemleri çoğunlukla Windows 11 yüzünden kaynaklanıyor. Reddit'te geri bildirimleri takip ederek kurdum bende kuranların çoğu pozitif cevap veriyor.

Beklediğim cevap buydu, teşekkür ediyorum.