Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

urws 38

Başarılı
Yer
İstanbul / Fatih
Merhaba arkadaşlar, dün akşam 8 sularında bilgisayarımı normal bir şekilde kapattım. Bu sabah 6 sularında bilgisayarımı açtım. NVIDIA uygulamasına girdiğimde 616.56 sürücü güncellemesi geldiğini gördüm, kurdum ve bilgisayarımı yeniden başlattım. Yeniden başlattıktan sonra monitör gidip geliyor gibi oluyor, takılmalar oluyor. Nasıl desem, flicker dedikleri şey mi ondan oluyor? Hatta Reddit'te araştırma yaptığımda aynı ekran kartıyla aynı sürücüde başka insanların da sorun yaşadığını gördüm. 616.56 NVIDIA Game Ready sürücüsü sorunlu mu? Yardımcı olur musunuz? Önceki sürüme mi dönmeliyim? Ekran git gel yapıyor, flicker gibi.

1787818828787.webp

Ufak tepek sorunlar yaşayan olmuş bu sürümde. Bir önceki sürüme manuel olarak geri dönün düzelecektir. Güncellemeyi hemen uygulamamanızı öneririm. Güncel sürümü araştırıp herhangi bir sorunu var mı yok mu şekilde araştırıp o şekilde kurmanızı tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum, baktım sürümde sorun yaşayan insanlar var güncellemeyi bir süre bekletiyorum.

Ufak tepek sorunlar yaşayan olmuş bu sürümde. Bir önceki sürüme manuel olarak geri dönün düzelecektir. Güncellemeyi hemen uygulamamanızı öneririm. Güncel sürümü araştırıp herhangi bir sorunu var mı yok mu şekilde araştırıp o şekilde kurmanızı tavsiye ederim. Ben öyle yapıyorum, baktım sürümde sorun yaşayan insanlar var güncellemeyi bir süre bekletiyorum.
DDU ile mevcut sürümü kaldırıp bir önceki sürüme geçiyorum, doğru mudur hocam?

DDU ile mevcut sürümü kaldırıp bir önceki sürüme geçiyorum, doğru mudur hocam?

Doğrudur hocam, mevcut olan sürümü kaldırıp bir önceki sürümü kurabilirsiniz. Dediğim gibi güncellemeyi bir süre bekletin, farklı yeni sürüm çıkardıklarında o sürümü araştırın. Sorun yoksa kurabilirsiniz.

Çözüm
Doğrudur hocam, mevcut olan sürümü kaldırıp bir önceki sürümü kurabilirsiniz. Dediğim gibi güncellemeyi bir süre bekletin, farklı yeni sürüm çıkardıklarında o sürümü araştırın. Sorun yoksa kurabilirsiniz.
Hocam, size çok teşekkür ederim. Sorunumu sanırım çözdünüz. 35 dakikadır test ediyorum; herhangi bir dalgalanma, renk kararması gibi bir problemle karşılaşmadım. Driver sorunluymuş, umarım düzeltir. NVIDIA, çok sağ olun. İyi sosyaller diliyorum size. Monitörü iade etmekten vazgeçtim.