Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Birinci

Üstün
Makaleler
1
Yer
Dubai
Daha önce bu problem ile ilgili konu açmıştım: NVIDIA App "Unable to retrieve settings" Hatası

Bu sefer yeni formatladığım sisteme kurulum yaptım ve hâlâ aynı hatayı alıyorum. Problem NVIDIA sunucularıyla ilgili olabilir mi?
  • Edition: Windows 11 Home
  • Version: 24H2
  • Installed on: 28/‎08/‎2024
  • OS build: 26100.1591
  • Experience: Windows Feature Experience Pack 1000.26100.18.0
1724921682157.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çözümü GeForce Experience'a geri dönerek buldum:

İlk adım NVIDIA Clean Up Tool ile bütün NVIDIA sürücü ve kalıntılarını sildim.

Sonrasında resmi siteden model ile uyumlu sürücüyü indirdim. İnternet bağlantısını kesip yeniden başlattım çünkü Microsoft Store eski sürücüyü kuruyor başlangıçta.

Sürücü kurulumunu yaptıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım. Bu sefer gizli dosyalardaki AppData dosyasında NVIDIA Corporation dizini içinde CefCatche dosyasını silip GeForce Experience'ı Windows Programlar bölümünden sildim ve yeni indirdiğim GeForce Uygulaması yazılımını kurdum.

Artık oyunlar optimal ayarlarında:

1725132331984.webp
Çözümü GeForce Experience'a geri dönerek buldum:

İlk adım NVIDIA Clean Up Tool ile bütün NVIDIA sürücü ve kalıntılarını sildim.

Sonrasında resmi siteden model ile uyumlu sürücüyü indirdim. İnternet bağlantısını kesip yeniden başlattım çünkü Microsoft Store eski sürücüyü kuruyor başlangıçta.

Sürücü kurulumunu yaptıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım. Bu sefer gizli dosyalardaki AppData dosyasında NVIDIA Corporation dizini içinde CefCatche dosyasını silip GeForce Experience'ı Windows Programlar bölümünden sildim ve yeni indirdiğim GeForce Uygulaması yazılımını kurdum.

Artık oyunlar optimal ayarlarında:

Eki Görüntüle 79480

Vallahi Allah razı olsun senden ya. Uygulama Fall Guys'ı bir türlü optimize edemiyordu, şu an ettiğini gördüm.