NVIDIA App ile ekran videosu aldığımda böyle bulanık kaydediyor. Aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen yardımcı olabilecek var mı? Sürücüyü de silip tekrar kurdum, belki driver kaynaklıdır diye fakat yine düzelmedi.

1755051767492.webp

NVIDIA App'in sorunları oluyor ve kayıtları çok yer kaplıyor sana SteelSeries GG'nin moments özelliğini öneriyorum daha az yer kaplıyor daha kaliteli start desktop capture diyerek kayıdı başlatabilirsin alt s ile clip alabilirsin oyunları da algılıyor HS pentakill ace falan atarsan kayıt alıyor otomatik ben NVIDIA'nın klip özelliğinden bezdim bu daha iyi sanada öneririm sıkıntı çıkmaz çıkarsa sisteminde ekran kartında sorun var demektir.

Sürücü kurma kısmına girerek, "temiz kurulum" seçeneğini işaretleyerek tekrar kurar mısın? Belki de şu anki sürümde oluyordur. Eger olmazsa da son çare stüdyo sürücüsü kurmayı dene.

NVDIA App ile denemedim ama önceden bu uygulama yerine Geforce Experience kuruluyordu ve oradaki oyun içi video çekim kalitesi inanılmaz iyidi. Yani oyunu nasıl oynuyorsam birebir öyle videoya aktarabiliyordum. Şimdilerde foruma akıcı video atmak için tek seçenek Youtube'a yüklemek ile sınırlı kaldı. Eğer ki Geforce Experience kurup NVDIA App'e güncellememe şansınız hala varsa bunu deneyebilirsiniz. Ya da DDU ile ekran kartını silin temiz bir şekilde tekrardan NVDIA App'i kurun. Sorununuz normal değil çünkü. Aklıma gelen alternatif çözümler bunlar. Deneyebilirsiniz.

Sürücü kurma kısmına girerek, "temiz kurulum" seçeneğini işaretleyerek tekrar kurar mısın? Belki de şu anki sürümde oluyordur. Eger olmazsa da son çare stüdyo sürücüsü kurmayı dene.
yaptım olmadı

NVIDIA App'in sorunları oluyor ve kayıtları çok yer kaplıyor sana SteelSeries GG'nin moments özelliğini öneriyorum daha az yer kaplıyor daha kaliteli start desktop capture diyerek kayıdı başlatabilirsin alt s ile clip alabilirsin oyunları da algılıyor HS pentakill ace falan atarsan kayıt alıyor otomatik ben NVIDIA'nın klip özelliğinden bezdim bu daha iyi sanada öneririm sıkıntı çıkmaz çıkarsa sisteminde ekran kartında sorun var demektir.
nvida gibi son 5 dakikayı kayıt alabilir miyim