SunseTTime Uzman Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 2.438 Makaleler 1 Çözümler 16 Beğeniler 2.319 Yer Fethiye Bugün 04:44 #1 Merhaba, sorum başlıkta belirtildiği gibi. NVDIA App ile oyun içi aldığım ekran fotoğraflarını Steam'de paylaşamıyorum. Nasıl çözebiliriz bu durumu?
Merhaba, sorum başlıkta belirtildiği gibi. NVDIA App ile oyun içi aldığım ekran fotoğraflarını Steam'de paylaşamıyorum. Nasıl çözebiliriz bu durumu?
EFI Shell Üstün Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 646 Çözümler 14 Beğeniler 479 Yer ÇANKAYA/ANKARA Bugün 07:22 #2 SunseTTime dedi: Merhaba, sorum başlıkta belirtildiği gibi. NVDIA App ile oyun içi aldığım ekran fotoğraflarını Steam'de paylaşamıyorum. Nasıl çözebiliriz bu durumu? Genişletmek için tıkla... JPEG-XR desteği yok hiçbir sitenin çünkü. Yakında JPEG-XL ile değiştirirler standart olacağı için 2 sene içerisinde. JPEG-XR dosyasını normal JPEG'e dönüştürün. HDR'lı olması sorun teşkil etmiyor hiçbir sitede.
SunseTTime dedi: Merhaba, sorum başlıkta belirtildiği gibi. NVDIA App ile oyun içi aldığım ekran fotoğraflarını Steam'de paylaşamıyorum. Nasıl çözebiliriz bu durumu? Genişletmek için tıkla... JPEG-XR desteği yok hiçbir sitenin çünkü. Yakında JPEG-XL ile değiştirirler standart olacağı için 2 sene içerisinde. JPEG-XR dosyasını normal JPEG'e dönüştürün. HDR'lı olması sorun teşkil etmiyor hiçbir sitede.